Теглене на Кредит с Лична Карта

В момента е огромно търсенето на отпускане и теглене на кредит с лична карта в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и цяла България. Има много обяви за бързи онлайн кредити само срещу лична карта, без доказване на доход, без поръчител и без други документи, с лесно и бързо одобрение до минути.
Кредит чрез лична карта може да вземете не само от фирмите за бързи онлайн пари на заем, но вече и редица банки отпускат потребителски заеми по лична карта и с минимум документация. На тази страница ще Ви представим няколко предложения за кредит само с лична карта с бързо и лесно одобрение от фирми за онлайн заеми и от банки.

1. Микро Кредит

Микро Кредит е една от най-поулярните фирми за бързи онлайн заеми у нас. Тя предлага 3 вида бързи потребителски заеми само с лична карта:

  • CtediNet – кредит без лихва ако го върнете в рамките на 30 дни гратисен период. Изцяло онлайн кандидатстване само а лична карта и без посещения в офис. Без поръчители и без обезщетение.
  • CrediHome – това е кредит без трудов договор, т.е. всеки може да кандидатства за него. Максималната сума на заема е до 3000 лева. Без обезпечение, без поръчители и само с лична карта. Парите се получават в брой, а погасяването е на равни седмични или месечни вноски.
  • CrediGo – бърз кредит до 3300 лева с интересни и изгодни условия и 30 дневен гратисен период.

Всички заеми от Микро Кредит са без поръчители, без обезпечение и са само чрез лична карта.

Уебсайт: https://microcredit.bg/

2. Вивус

Вивус също е много популярна фирма за бързи онлайн заеми, която предлага теглене на кредит с лична карта и с одобрение само до 15 минути. Предлага заеми в цялата страна – както в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бъргас, Русе, Стара Загора, така и във всички останали населени места.

Може да кандидатствате онлайн където и да сте, стига да имате достъп до интернет. Те предлагат и безлихвен кредит до заплата без оскъпяване и без такси. Освен това имат и гъвкави условия като удължаване на срока на заем и теглене на допълнителна сума пари. Максимално може да вземете от тях до 1300 лева бързо, спешно и експресно без поръчител и без гаранти.

Вивус: www.vivus.bg

3. Кредит Бързи Пари от Ти Би Ай Банк

Кредит Бързи Пари е един от най-популярните бързи кредити от банки с експресно одобрение от 5 минути до 1 час. Максималната сума, която може да получите е до 10000 лева. Така, че ако търсите бързи кредити до 10000 лева без поръчител и без гаранти, Ти Би Ай банк също е вариант.

Може да кандидатствате по 3 начина – онлайн, по телефона или на място в офис, както Ви е най-удобно на Вас. Без излишни документи. Може да ползвате парите за реализиране на Вашите планове – за ремонт, обзавеждане, кредит за кола, почивка в чужбина и т.н.

Уебсайт на банката: https://tbibank.bg/

4. „Бързо Кредит“ от Уникредит Булбанк

И Уникредит Булбанк предлага теглене на кредит с лична карта за текущи или спешни непредвидени разходи. „Бързо Кредит“ е бърз потребителски заем с одобрение само до 2 часа, лесно и експресно. Лихвата е фиксирана за целия срок на договора и заемът е без обезпечение.

Освен това „Бързо Кредит“ е кредит без поръчител и без превод на работна заплата по сметка на банката. Минималната сума, която може да вземете е от 500 лева до 10000 лева. Може да ползвате заема за рефинансиране, покупка на обзавеждане, спешни медицински разходи, екскурзия и т.н.

Уебсайт на банката: www.unicreditbulbank.bg

5. Бърз Кредит от Банка ДСК

Този заем е с много бързо одобрение – само до 1 час. Той е специално предназначен за финансиране на спешни нужди за кратък период от време. Достатъчно е да носите със себе си само личната Ви карта (документ за самоличност). След одобрение сумата пристига по Ваша сметка в Банка ДСК само до 60 минути.
Процедурата по кандидатстване е изключително облекчена. Не се изискват документи от Вашия работодател. Не се изисква и да предоставяте никакви документи на хартия. Срокът на погасяване е от 6 месеца до 5 години.

Максималната сума, която може да получите по този заем е до 2000 лева ако сте нов клиент на банката, но ако сте нейн досегашен клиент може да вземете до 7000 лева.

Уебсайт на банката: https://dskbank.bg

Когато търсите  теглене на кредит с лична карта внимателно сравнявайте условията и лихвите по вариантите и предложенията, на които попадате. Тъй като заемите само срещу лична карта са по-рискови за институциите, които ги отпуска те могат да са с по-високи лихви отколкото тези заеми, за които се изисква по-голяма документация и доказване на доходи.