Кредити за Лица с Лошо ЦКР

Най-вероятно знаете, че теглене и отпускане на бързи и спешни кредити за лица с лошо ЦКР, е трудна задача, дори за фирмите за онлайн пари на заем. Кредит с лошо ЦКР се търси от лица, които имат лоша кредитна история (лошо кредитно досие) и повечето дори искат заемите да са без трудов договор, без доказване на доход, без поръчител и само с лична карта.
Все пак ако се питате как да изтегля пари на заем с лошо ЦКР или без проверка в ЦКР, бъдете внимателни защото лихвите за такива заеми може да са много високи. На тази страница ще Ви представим няколко варианта за кредити с лоша кредитна история.

1. Бяла Карта – Шанс за одобрение при лоша кредитна история

До 3000 лева – кредитен лимит по тази карта. Бяла карта е много известна напоследък услуга. Това е международна кредитна карта без такса за издаване, преиздаване и обслужване.

Освен това, тя е и без такса при теглене от банкомат. Компанията е написала на сайта си, че предлага шанс за одобрение за кредит с лоша кредитна история в ЦКР.

Все пак кредитната карта е вид кредит, който дори има по-ниски лихви от много фирми за бързи онлайн заеми.

Може да кандидатствате по 2 начина за тази карта: онлайн или по телефона. Доставката на кредитната карта се извършва до Вашия адрес безплатно, без да се налага да ходите до офис и да напускате дома си.

Важно, е че обслужването по тази карта е денонощно –  24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, дори и през събота и неделя. Освен това тази карта е напълно безплатна за Вас ако не я ползвате и е вариант за хора, които търсят спешни кредити с лошо ЦКР.

С този вид кредит получавате и до 25% отстъпка ако пазарувате в партньорската мрежа на бяла карта. Картата е валидна до 2 години от датата на нейното издаване.

И най-важното – тя е шанс за тези, които търсят бързи и спешни кредити за лица с лошо ЦКР. Нека да обобщим характеристиките на този кредитен продукт:

 • Максимана сума: до 3000 лева.
 • Безплатна доставка на картата на адрес посочен от Вас.
 • Пари на заем с бързо одобрение и отговор.
 • Денонощно обслужване – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
 • Шанс за кредити за хора с лоша кредитна история в ЦКР.
 • Без поръчител.
 • Лесно онлайн кандидатстване или по телефона.
 • Много атрактивни продуктови промоции и отстъпки.
 • Одобрение по телефона, без посещение на адрес.

Този вид кредит е без поръчител, но ако предоставите такъв ще е по-лесно и изгодно за Вас. Ако търсите кредит без трудов договор и без доказване на доход, питайте като се свържете с тях дали биха Ви одобрили или не.

Бяла Карта е услуга на Аксес Файнанс – небанкова финансова институция, която предлага пари на заем.

Уебсайт: https://bialakarta.bg

2. Финансцентър – Kредит обезпечен с ипотека за лица, на които им е отказан кредит от банка 

Въпреки, че това не е точно кредит за хора с лошо ЦКР, решихме да го включим в нашата статия за спешни кредити за лица с лошо ЦКР.

Причината е, че това е кредит за лица без достъп до банково кредитиране т.е. за хора, на които банки са отказали отпускане на пари на заем поради различни причини, включително и поради лоша кредитна история.

Това е решение за тези, които търсят кредит до 5000 лева без трудов договор и без доказване на доходи и то с лесно онлайн кандидатстване.

Всъщност минималната сума на кредита е 5000 лева. Обезпечен е с ипотека. Лихвата е фиксирана за целия период на кредита. Одобрението е много бързо и спешно – само до 1 час след кандидатстване.

Минималният срок на погасяване на кредита е 6 месеца, а максималния е 5 години. Това е бърз кредит на месечни вноски, с постоянна главница.

Изисквания за кандидатстване: да сте български гражданин с лична карта и да имате документи за собственост на имота, който искате да ипотекирате. Както споменахме това е кредит без доказване на доходи и без трудов договор. Ето и обобщените характеристики на заема:

 • Минимална сума: 5000 лева.
 • Спешно и много бързо одобрение: до 1 час.
 • Лесни кредити обезпечени с ипотека.
 • За лица без достъп до банково кредитиране – на които им е отказан банков кредит.
 • Максимален срок на погасяване – до 5 години.
 • Минимален срок на погасяване: до 6 месеца.
 • Начини на кандидатстване: онлайн, по телефона или на място в офис.
 • Проста фиксирана лихва.
 • Погасяване на равни месечни вноски.

Този кредит е подходящ и за фирмени кредити за стартиране на бизнес, за хора които имат нужда от спешни пари на заем и за тези, които търсят бързи кредити без доказване на доход.Разбира се това е вариант за тези, които търсят спешни кредити за лица с лошо ЦКР и лоша кредитна история с лесно онлайн кандидатстване.

Уебсайт: http://www.financecenter.bg/