Спешни Кредити Без Доходи

За тези, които търсят онлайн бързи и спешни кредити без доходи, вече има няколко предложения на българския финансов пазар и то без поръчител и само срещу лична карта.

На тази страница ще Ви запознаем с 3 от най-известните предложения, но преди това нека видим какво означава кредит без доказване на доход.
Това е вид заем, при които финансовите институции отпускат спешно и лесно бързи пари на заем без да проверяват дали имате постъпващи ежемесечно и редовно доходи от трудов договор, от наем, от пенсия или друг вид източник на регулярни месечни парични постъпления.

Знаете, че стандартно финансовите институции винаги проверяват дали имате регулярен доказуем доход, какъв е неговия размер и дали сте на постоянен договор с работодател, преди да решат дали да Ви отпуснат кредит или не.

В крайна сметка Вашите месечни парични постъпления им дава сигурност, че ще може да си погасявате редовно задълженията към тях. Това е й причината, да не са много фирмите и дружествата, които предлагат теглене и отпускане на спешни кредити без доходи.

Тъй като без доказуем доход, Вие сте високорисков клиент за финансовите институции, те могат да Ви начислят много по-висока лихва, от колкото на хората, които имат трудов договор и работят на заплата.

Така, че внимавайте и винаги проверявайте обстойно всички предложения, лихвите по тях, договора, таксите и т.н. Ето и няколко популярни предложения за кредит без доказване на доход в България:

Микро Кредит

През последните години тази компания се превърна в една от най-известните фирми за бързи кредити в страната ни. Те предлагат няколко вида продукти, единият от тях е спешен заем без доказване на доход – Credi Home.

Credi Home е бърз краткосрочен заем за суми от 200 до 3000 лева с много бързо, лесно и спешно одобрение. Кандидатства се само срещу лична карта без поръчител и без обезпечение.

Погасяването му става на равни седмични или месечни вноски, както на Вас Ви е по-удобно. Срокът на погасяване е до 12 месеца, а парите се получават в брой.

Всъщност това са бързите и спешни кредити без доходи с най-голям размер на сумата – до 3000 лева. Лихвата е фиксирана.

За да кандидатствате за този кредит е необходимо да сте навършили 18 години, да сте български гражданин и да имате валидна лична карта.

Повече информация може да получите на сайта на фирмата.

Фрий Заем

Фриз Заем е изключително бърз и спешен кредит до заплата за малка сума – до 700 лв. Има възможност дори да получите парите още в същия ден, кредит веднага, още днес.

Срокът на погасяване на кредита е до 45 дни. Тъй като това е кредит без доказване на доход, от него могат да се възползват много хора като безработни, пенсионери и жени в майчинство.

Фрее Заем предлага спешни пари без поръчители, без обезпечение, без трудов договор и само срещу лична карта. Не се изискват и такси за кандидатстване, то е безплатно.

Кандидатстването е изключително лесно и бързо – попълвате само онлайн формата и компанията Ви отговаря бързо дали сте одобрен.

След одобрение парите Ви се нареждат по банковата сметка или може да отидете и да ги вземете от най-близката каса до Вас на Easypay.

Тъй като Фий Заем работи с най-големите банки в страната, парите може да са при Вас спешно, още днес и то до 5 минути. Фий Заем е услуга на Фератум България.

Транскарт Файненшъл Сървисис

Транскарт Файненшъл Сървисис предлагат кредит без доказване на доходи при кредитен лимит до 1500 лева. Те също така предлагат и рефинансиране на бързи кредити.
Всъщност Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) е лицензирана платежна институция, която предлага различни видове кредитни карти, но от скоро предлагат и спешни кредити без доходи, без обезпечение, без гаранции и с ниски лихви.

Освен това този кредит е без лихва и без вноска за първите 6 месеца. Предложението им е единствено по рода си за страната ни.

Получаването на този заем става чрез заявка на кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard. Целта им е да се рефинансират бързи кредити, ако имате до момента към друга финансова институция.

След активирането на картата наредждате balance transfer и посочвате сумата на кредита, който искате да рефинансирате, и банковата сметка, по която изплащате Вашия кредит.

Транскарт Файненшъл Сървисис ще преведе посочената сума на Вашия кредитор, с което Вие ще погасите задължението си към предишния кредитор изцяло или частично в зависимост от сумата.

През първите 6 месеца от активирането на тази кредитна карта балансите, които сте трансферирали не се олихвяват. В този период не се дължат и погасителни вноски по трансферираните баланси.

След като приключи този 6-месечен безлихвен период, тогава трансферираните баланси започват да се олихвяват.

Кредити по тези кредитни карти trans.card и trans.card MasterCard са без поръчители, гаранции и други обезпечения.

Каквито и спешни кредити без доходи да теглите, не забравяйте да проверите много внимателно всички условия и детайли на предложенията.

Не подписвайте договор за кредит без да сте наясно предварително с размера на лихвата, крайната сума която се изисква да погасите и всички такси. Бъдете информирани и сравнявайте различни предложения.

В България вече има много предложения за бързи онлайн кредити, дори и кредити независимо от ЦКР или с лошо такова. Теглете заеми само от финансови институции, които са регистрирани в регистъра на БНБ и отговарят на изискванията за защита на личните данни.