Рефинансиране на Бързи Кредити

За щастие вече има доста добри предложения за рефинансиране на бързи кредити при изгодни условия и ниски лихви. На тази страница ще разгледаме варианти. Някои от тях дори са без поръчител, само с лична карта и без лихва за определен период. Има много хора с онлайн бързи заеми, които им е непосилно да плащат.
Теглене на кредити за рефинансиране на бързи кредити и задължения може да намерите от няколко институции в България, както от банки така и от други финансови дружества, които имат специални предложения и условия за тази цел.

1. Кредит без лихва и вноски за 6 месеца от Транскарт

Това е специализиран кредит с цел рефинансиране само на бързи заеми. Предназначен е за хора, които вече имат изгелени бързи и/или онлайн заеми с високи лихви и искат да ги рефинансират при по-изгодни условия.

Този кредит от Транскарт е сравнително нов, но е уникален по рода си. Той е без лихва и без вноски за първите 6 месеца от тегленето му. След изтичане на тези 6 месеца лихвите са в пъти по-ниски от тези на редица фирми за спешни онлайн пари на заем.

За да получите този заем трябва да заявите кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard от Транскарт. След като ги активирате трябва да наредите баланс трансфер и с него да погасите пълно или частично текущите си задължения към команиите за бързи заеми. Така погасената сума ще се отрази като balance transfer по Вашата кредитна карта.

В първите 6 месеца от трансферирането, не дължите лихва по тази сума. Не дължите и вноски. Така получавате кредити без лихва и без вноски за 6 месеца и рефинансиране на бързи кредити. След тези месеци почвате да плащате лихвата си, но при много по-ниски лихви от тези на редица фирми за бързи заеми.

Освен това този кредит е без поръчител, без обезпечение и без гаранти. В допълнение, това е и кредит лична карта,тъй като за суми до 1500 лева е без доказване на доход.

Повече за този заем може да прочетете на сайта на Транскарт.

Уебсайт: www.transcard.bg

2. Кредит за обединяване на задължения от БНП Париба

Въпреки, че това не е точно кредит за рефинансиране на бързи кредити, може да бъде използван за същата цел. Кредит за обединяване на задължения от БНП Париба е за сума до 80000 лева. С него може да обедините или рефинансирате задълженията си към различни финансови дружества.

Вие избирате колко и кои от Вашуте задължения да рефинансирате или обедините. Условията са фиксирани за целия период на заема. Освен този заем БНП париба предлага и редица други заеми като кредит за кола, кредит за ремонт, заем за лични цели и т.н. Те са без поръчител със спешно и бързо одобрение.

За кредити от БНП париба може да кандидатствате бързо и лесно онлайн, по телефона или на място в техен офис.

Уебсайт: www.bnpparibas-pf.bg

3. Кредит за рефинансиране от Финансцентър

Това е специализиран заем, който Ви дава възможност да рефинансирате или да обедините задълженията си по различни бързи заеми. Ако имате изтеглени вече кредити до заплата или друг вид бързи заеми от различни фирми, с този кредит от Финансцентър може да обедините всички задължения само в един заем.

Така може да намалите и размера на месечните си задължения, които плащате в момента. Тъй като голяма част от бързите заеми се плащат и на седмични вноски, с този кредит за рефинансиране ще може да погасявате задължението си месечно, а не седмично.

Този заем е предназначен за:

  • Хора, които плащат няколко малки кредити до заплата.
  • Хора, които плащат един или няколко бързи скъпи кредита с високи лихви.
  • Хора, които плащат бързи заеми на седмични вноски.
  • Комбинация от изброените 3 варианта по горе.

Размера на сумата, която може да получите по този заем е от 2000 до 5000 лева. Срок на изплащане е от 6 до 24 месеца и той зависи от сумата, която искате да изтеглите. Този заем за рефинансиране се изплаща на фиксирана месечна вноска. Няма такси по кредита, но е с поръчителство.

Освен този заем, Финансцентър има и други продукти като например бързи кредити за пенсионери, бърз кредит на месечни вноски, бързи ипотечни кредити, заем с доказуем и с недоказуем доход и т.н.

Уебсайт: www.financecenter.bg

Финансцентър е небанкова финансова кмпания, която предлага заеми на физичеки лица или бизнес кредити за тези, които не покриват критериите за получаване на кредит ор банка и се нуждаят от бързо кредитиране.
Когато търсите теглене на кредити за рефинансиране на бързи кредити, бъдете много внимателни. Проверявайте и дребния шрифт на всяко едно от предложенията, които получавате. Сравнявайте лихвите, таксите, допълнителните условия и крайната сума ,която трябва да погасите.