Пари на Заем За Безработни

Знаете, че е изключително трудно да се намерят пари на заем за безработни. Това всъщност са популярните онлайн спешни и бързи кредити без доказване на доход и без трудов договор – само срещу лична карта.
Ако търсите лесни и бързи кредити за безработни, на тази страница ще намерите няколко предложения които биха могли да Ви свършат работа. Теглете такива заеми обаче само ако сте сигурни, че може да ги погасите и то в срок.

Фрий Заем

Фрий Заем са популярни с това, че предлагат кредит без доказан доход. Те изрично са написали на сайта си че предлагат заеми за безработни, жени в майчинство, пенсионери и самонаети.

Максималната сума, която може да получите от тях е 700 лв., но парите пристигат много бързо и може да са при вас още днес или дори пари до минути.

Срокът на погасяване на този кредит е до 45 дни. На сайта на Фрий Заем има много лесна онлайн форма за кандидатстване. След като я попълните от фирмата ще се свържат с Вас в максимално кратък срок.

След одобрение сумата се получава по Вашата банкова сметка или по Easypay – както Вие изберете.

Компанията е написала на сайта си че отпуска лесни и бързи пари на заем без ограничения. Дори и за хора без работа, за хора в майчинство и за такива които нямат декларирани доходи.

Освен пари на заем за безработни, всички кредити от Фрий Заем са и без поръчител, без обезпечениеnи без запис на заповед.

Тъй като Фрий Заем работи с по-голямата част от най-големиte банки в страната ни, бързите пари на заем може да са при вас за по-малко от 5 минути.

Уебсайт: freezaem.com

Кеш Кредит

Ако търсите пари на заем за безработни, бихте могли да обмислите и Кеш Кредит като вариант. В секцията „Въпроси и Отговори“ от сайта им е написано, че не е необходимо доказването на доход, за да кандидатствате за бързи кредити.

Единственото, което трябва да направите, е да се съобразите с Вашите възможности и в съответсвие с тях да изберете подходящ план за погасяване на задълженията си.

Освен това, компанията отпуска и кредити за пенсионери и жени в майчинство.

Кеш Кредит е популярна фирма за бързи онлайн заеми, която отпуска суми от 100 до 2000 лв. само срещу лична карта.

Освен онлайн може да кандидатствате и на място в офис, кредит по телефона, в Лафка или чрез Вайбър. Всъщност компанията предлага най-многобройните начини на кандидатстване в цялата страна.

По отношение на бързината на отпускане на парите на заем, Кеш Кредит има едни от най-спешните и лесни кредити – одобрение само до 6 минути.

Кеш Кредит има 2 вида продукти:

  • Кеш Кредит от 200 до 2000 лева
  • Кеш на Ден – от 100 до 399 лв.

Уебсайт на компанията: cashcredit.bg

Макс Кредит

Макс Кредит също предлага кредити без доказване на доход и само с лична карта. Освен това те предлагат и бърз кредит до заплата без поръчител.

Компанията предлага кредити от 150 до 3000 лева със срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Погасяването може да е на двуседмични или двумесечни вноски – както Вие изберете.
Освен това компанията предлага и много гъвкави условия като възможност за отлагане на вноската, безплатна финансова консултация, фиксирана лихва за целия срок на кредита, възможности за рефинансиране на бърз кредит и заем на добра цена.

Компанията предлага следните видове продукти:

  • Макс Онлайн – кредит за сума от 100 до 500 лева – пари на заем само с лична карта и без поръчители.
  • Макс План – бързи кредити до 3000 лв. Само срещу лична карта, без поръчители и с погасяване на двуседмични вноски.
  • Макс План+ – за суми до 2000 лв, кредитът е предназначен за пенсионери по стаж и възраст. Погасяване на равни месечни вноски.

Парите може да получите по 2 начина – в брой в офис на компанията или по Вашата банкова сметка.

Сумата се устоява много бързо – само до до няколко часа след получаване на становище дали сте одобрен. Компанията не изисква допълнителни такси за разглеждане и усвояване на кредита.

Уебсайт: maxcredit.bg

Когато търсите лесни и бързи пари на заем за безработни бъдете внимателни. Човек в бързината може доста да сгреши. Теглете само кредити, които знаете че може да погасите.

В противен случай може да си докарате лоша кредитна история. Ако пък вече имате такава и търсите кредити независимо от ЦКР, то сигурно знаете, че ако изтеглите нов кредит и не го погасявате редовно, това само ще задълбочи лошото Ви кредитно досие.

Бъдете внимателни и за лихвените проценти и условия. Кредитите за безработни са високорискови заеми и често водят до по-високи лихви. Преди да теглите кредит се информирайте за всички лихви, условия и такси.