Пари до Минути

Има моменти, в които всички имаме нужда от бързи и спешни пари до минути за да изкараме до заплата, просто не търпи отлагане. Често срещана практика е тогава да се обръщаме към фирми за бързи онлайн кредити и пари на заем.
Всички те имат едно обща характеристика – могат да осигурят малка сума пари за нула време, само за 5, 10, 15 или 20 минути. На тази страница сме подбрали едни от най-бързите кредити в страната.

Вивус

Вивус предлага много бързи онлайн кредити с одобрение до 15 минути. Заемите са без поръчител и без гарант.

Освен това всеки първи кредит е напълно безплатен – без лихва и без такси. Връщате толкова пари, колкото сте получили в началото.

Максималната сума, която може да получите е до 1300 лв. Процедурата на кандидатстване е изцяло онлайн, няма значение в кое населено място се намирате в България.

Вивус предлага и възможности за удължаване на срока на погасяване, ако имате затруднения в изплащането на сумата, а също така предлага и теглене на допълнителна сума.

Важно е да се отбележи, че Вивус работят събота и неделя и през празници, така че ако имате нужда бърз кредит до заплата без поръчител и от спешни пари до минути през уикенда, Вивус може да е решение.

Кредисимо

Кредисимо е лидер в бързото онлайн кредитиране отдавна. Това е една от първите фирми за бързи онлайн кредити в България. Одобрението им е изключително бързо: само до 7 минути.

Предлагат 2 вида продукти:

  • Кредисимо до заплатадо 600 лева. Това е популярен кредит до заплата на Кредисимо. Той е възможност да получите всеки първи и пети кредит без лихва, ако го върнете в определен гратисен период – до 30 дни.
  • Кредити онлайн до 2500 лева. Това са лесни кредити онлайн с погасяване на равни месечни вноски. Срок на погасяване – до 24 месеца.

Кредисимо предлага и интересни томболи с награди. Кандидатстването е само срещу лична карта, бързо и спешно. Може да кандидатствате за кредит където и да сте в цялата страна, трябва да имате само достъп до интернет.

След одобрение парите се получават по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay.

Фератум

Фератум е международна компания за бързи кредити с много представителства не само в България, но и в още 25 държави в чужбина. Максималната сума, която може да получите от тях е до 3500 лева.

Те предлагат едни от най-бързите заеми в цялата страна – има възможност да получите парите до 10 минути.

Те предлагат спешни пари с възможност за кандидатстване от всяко устройство. Самото одобрение е до 5 минути, за нула време. Важното е че те предлагат и спешни кредити денонощно.

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, може да се свържете с компанията ако имате нужда от бързи пари до заплата. При спешна необходимост от пари получавате отговор до минути.

Фератум предлагат и възможност за удължаване на срока на заема и 3 дни гратисен период за погасяване.

Кеш Кредит

Кеш Кредит също е една от най-популярните фирми за бързи кредити в България. Известна е с това, че има изключително експресно и спешно одобрение – само до 6 минути.

Освен това, компанията предлага и кредити за безработни, за пенсионери и за жени в майчинство. При тях ще намерите 2 вида продукти:

  • Кеш на ден – от 100 до 399 лева – бързи пари до минути до заплата с фиксирана лихва на ден, плащаш само за дните през, които си използвал заема и погасяваш, когато решиш.
  • Кредит от 200 до 2000 лева с погасяване на равни месечни вноски и фиксирана лихва.

Кандидатстването става само с лична карта. Няма такси за кандидатстване и процесът е много лесен и бърз. Можеш да кандидатстваш изцяло онлайн, в някои от офисите на Кеш Кредит или да кандидатствате за бърз кредит по телефона.

Интересното тук е и че може да кандидатствате и чрез Вайбър.

Стик Кредит

Това е една от по-новите компании, но и те предлагат пари до минути, за да изкарате до заплата или за други спешни и неотложни нужди.

Максималната сума, която може да получите е до 1500 лв. кандидатстването е лесно, експресно и с отговор до минути.

За да кандидатствате трябва да: попълните кретка онлайн форма за секунди или да заявите кредит по телефона. Освен през делничните дни компанията работи и събота.
Всеки първи и всеки шести кредит до заплата е без лихва. Освен това имате възможност и за рефинансиране на бързи кредити. Можете да кандидатствате също и лесно през всяко мобилно устройство.

Погасяването е на равни месечни вноски.