Обединяване На Кредити Без Поръчител

Когато искаме да съберем няколко задължения в един, предпочитан вариант от много хора е теглене на кредит за обединяване на кредити без поръчител и без обезпечение, само с лична карта. Има вече няколко добри варианта, които ще разгледаме на тази страница. Някои от предложенията дори са с фиксирана лихва за целия срок на заема за обединение.
Обединението на задължения не е лесна задача. Има много неща, които трябва да предвидите – лихви, вноски, такси и още фактори. Все пак предимствата са ясни – плащате само една вноска, на едно място. Спестявате време и усилия. Ето и няколко кредита за консолидация.

1. Кредит за Обединение от БНП Париба

Това е един от най-популярните предложения, когато става въпрос за обединяване на кредити без поръчител, с лесно и бързо одобрение. Този заем Ви предлага до 80000 лева, които може да използвате за да обедините Вашите задължения към редица други кредитори и фонансови институции.

Максималният срок на погасяване е до 96 месеца. Вие решавате кои и колко от Вашите досегашни задължения да обедините. Условията са фиксирани за целия срок на кредита. Този заем също може да се ползва и за рефинансиране на бързи кредити, с цел получаване на по-изгодни условия.

Заемът е без поръчител, а кандидатстването е бързо и лесно – може да кандидатствате онлайн, по телефона или на място в офис на БНП Париба – както на Вас Ви е най-удобно.

Уебсайт на БНП Париба: www.bnpparibas-pf.bg

2. Потребителски Кредит за Рефинансиране от Тексим Банк

Въпреки, че това е кредит за рефинансиране на задължения, той също може да се ползва и за обединяване на кредити без поръчител и без обезпечение, тъй като лихавата е изключително изгодна.

Принципно този кредит е в 2 варианта – с възможност за поръчителство и с възможност за заем без поръчител. Ако изберете с поръчител, просто лихвата ще е още по-ниска и още по-изгодна. Вие решавате дали искате кредита с или без поръчител.

Максималната сума, която може да получите е до 50000 лева (или равностойността им в евро), а одобрението е изключително бързо и лесно – само до 2 часа след кандидатстване.

Срокът на погасяване е до 10 години, а самото изплащане е на равни месечни погасителни вноски. Имате възможност и за сключване на застраховка „Живот“ – по Ваше желание и за Ваша сметка. Кредитът Ви се разрешава много бързо – в рамките на работния ден след подписването на договора за кредит.

Уебсайт на банката: www.teximbank.bg

3. Кредит Компакт за Обединяване на Задължения от Сосиете Женерал Експресбанк

И това е популярен кредит за обединяване на кредити без поръчител и без обезпечение. Освен това този заем е и потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на договора. Максималната сума, която може да получите по него е до 50000 лева, а срокът на погасяване е до 10 години.

Целта е ясна – обединяване на няколко кредита в един и плащане само една единствена вноска. Одобрението и отпускането са лесни и бързи, а кандидатстването е или онлайн, или на място в офис на банката – както Вие решите.

На сайта на Сосиете Женерал Експресбанк има и много удобен онлайн калкулатор, с който сами да си сметнете бързо и лесно размера на месечните вноски при евентуално теглене на заем.

Уебсайт на банката: www.sgeb.bg

4. Потребителски Кредит Консолидация от Д Банк

Този заем е специално предназначен за обединяаване на различни видове задължения към различни финансови институции. Например – няколко кредита, лизингови вноски, кредитни карти, бързи пари на заем и др.

Този кредит е за по-малки суми в сравнение с предходните и е в 2 варианта. Първият вариант е до 15000 лева и е без поръчител. Вторият вариант е до 30000 лева и е с поръчителство.

Срокът на заема е до 120 месеца, акот може да изтеглите кредита в лева или евро. Интересното при този продукт, е че може да ползвате кредита с възможност за ползване на допълнителна сума по Ваш избор за покриване на текущи нужди (до 50% от размера на кредита).
Лихвата е фиксирана за първата година и плаваща за останалия период от договора. Кандидатстването и одобрението са лесни и бързи. Може да направите заявка онлайн през сайта на банката или да отидете на място в някой от офисите й – както Ви е най-удобно. Може също така и да кандидатствате по телефон.

Банката предлага и други видове потребителски и ипотечни заеми с цел обединяване на задължения.

Уебсайт на банката: www.dbank.bg

Както виждате има предложения за обединяване на кредити без поръчител и без обезпечение. Когато теглите обаче такъв заем пресмятайте добре дали е достатъчно изгоден, за да го замените с досегашните си задължения.