Обединяване на Бързи Кредити

Ако искате да извършите обединяване на бързи кредити, тази страница ще Ви е полезна защото на нея ще Ви представим няколко варианта за теглене и отпускане на кредити за обединение на бързи заеми и то с онлайн кандидатстване.
Целта на обединяването е да получите по-ниска лихва и по-изгодни условия. Често хората искат да извършат обединение или рефинансиране на бързи, просрочени или проблемни задължения.

Транскарт – Специален Кредит за Обединение на Бързи Кредити

Транскарт предлагат уникална за българския пазар услуга – специализиран кредит за рефинансиране на скъпи заеми. Той е предназначен за хора, които изплащат кредити с високи лихви и такси и плащат огромни месечни вноски.

Транскарт предлага кредит без лихва и без такси за първте 6 месеца. Той е под формата на кредитна карта. Освен това е кредит без доказване на доход при кредитен лимит до 1500 лева.

В допълнение това е и кредит без поръчител, без обезпечение, без гаранти и с ниска лихва след изтичане на първите 6 месеца (през които кредитът е без лихва).

Как работи процедурата? Трябва да заявите кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard. След като активирате картата трябва да наредите по нея баланс трансфер.

В самото нареждане посочете сумата на скъпия бърз кредит, който изплащате. Там посочвате и банковата сметка по, която изплащате този заем. Сумата разбира се не може да надвиши кредитния лимит по кредитната Ви карта.

Така ще погасите Вашия скъп кредит изцяло или частично. Така погасената сума, ще бъде отразена като трансфериран баланс по Вашата кредитна карта.

В първите 6 месеца не плащате лихва по тези трансферирани баланси. Освен това през тези 6 месеца и не дължат и вноски. Така всъщност получавате кредит за обединяване на бързи кредити, който е безлихвен и без вноски за първите 6 месеца.

След изтичането на тези 6 месеца започваш да погасяваш трансферирания баланс (кредита), Само, че този кредит е с много по-ниска лихва отколкото тази на бързите кредити. Нека обобщим още веднъж предимствата на този кредит за рефинансиране и обединяване на бързи кредити:

 • Без лихва и без месечна вноска за първите 6 месеца.
 • Без доказване на доход за лимит до 1500 лева.
 • Без поръчител, без обезпечение и гаранции.
 • Специализиран кредит за рефинансиране на бързи кредити.

Уебсайт: https://www.transcard.bg

БНП Париба – Кредит за Обединяване на Задължения 

БНП париба също е възможност за тези, които търсят обединяване на бързи кредити с по-ниски лихви.

БНП париба има специализиран кредит за обединяване на задължения, които е до 30000 лева. С него можеш да обединиш задълженията си към различни финансови институции като фирми за бързи онлайн заеми например.

Сами решавате колко и кои Ваши кредити да обедините и рефинансирате. За целия период на кредита условията са фиксирани.

За този заем може да кандидатствате лесно и бързо онлайн в няколко лесни стъпки. Той е предложение за лесни кредити онлайн.

Освен това с този заем можеш да сключиш и застраховки по кредита при преференциални условия. Нека да обобщим характеристиките на този кредит за обединяване на бързи кредити и други финансови задължения:

 • Сума на заема до 3000 лева.
 • Специализиран кредит за обединение на задължения към много и различни финансови институции.
 • Фиксирани условия за целия период.
 • Лесно и бързо кандидатстване за този кредит – онлайн или на място.

Това предложение също е и вариант за тези, които търсят бързи кредити до 10000 лева.

Уебсайт: www.bnpparibas-pf.bg

Обединен Кредит от ОББ

Въпреки, че не е точно предложение за обединяване на бързи кредити и този вариант би могъл да свърши работа. Обединен кредит от ОББ е специализиран потребителски заем за обединение на различни задължения.

С него имате възможност да изплащате една месечна вноска на едно място, без да се налага да плащате различни месечни вноски. Максималната сума, която може да получите е 20000 лева.
Максималният срок за погасяване е различен в зависимост от сумата, която искате да получите. За суми до 5000 лева, срокът на погасяване е до 6 години, за суми до 10000 лв – 8 години, и за суми над 10000 лева – до 10 години.

Обединен кредит от ОББ е без такса за кандидатстване. Той е с изгодни финансови условия и лихви. Погасявате го на равни месечни вноски.

По Ваше желание имате и възможност да се включите в животозастрахователна програма „Защита на кредита“ и възможност да погасявате месечните си вноски на банкомат на Обединена българска банка. Нека обобщим основните характеристики:

 • Изгодни финансови условия
 • Погасяване на равни месечни вноски
 • Максимална сума до 20000 лева.
 • Интересни промоционални предложения по този заем.

Необходими документи за да кандидатствате по този заем: лична карта, Молба-декларация за отпускане на кредит, документ, удостоверяващ задълженията Ви в друга финансова институция.

Уебсайт: www.ubb.bg/

Когато търсите обединяване на бързи кредити винаги проверявайте внимателно всички лихви и условия. Те трябва да са по-ниски и изгодни от досегашните Ви кредити, за да има смисъл обединяването.