Нови Фирми за Бързи Кредити

Броят на фирмите за бързи кредити расте и вече има няколко нови фирми за бързи кредити в България. Преди да решите да теглите кредит от която и да е финансова институция, проверете внимателно дали е вписана в регистъра на финансовите институции на БНБ.
Освен това има и няколко банки, които предлагат нови бързи кредити и то с по-ниски лихви и изгодни условия. На тази страница ще Ви запознаем с 5 компании за бързи заеми онлайн, които са сравнително от скоро на пазара и предлагат спешни и лесни заеми в интернет само с лична карта. Ако се интересувате обаче от нови спешни кредити от банки може да проверите статията ни бързи кредити от банки.

1. Стик Кредит

Стик Кредит е отскоро на пазара и максималната сума, която може да получите от тях е 1500 лева. Одобрението е бързо и лесно, само до няколко минути след кандидатстване. Процесът на кандидатстване е изцяло онлайн, а заеми се предоставят за хора от цялата страна. Освен това Стик Кредит е и решение за тези, които търсят кредити без лихва – всеки първи и всеки шести кредит е без лихва.

Имате възможност и да извършите рефинансиране на бързи кредити, лесно и спешно. Въпреки, че Стик Кредит е една от малкото нови фирми за бързи кредити, тя предлага гъвкави решения за спешни и неотложни нужди.

Нека да обобщим характеристиките на заемите от Стик Кредит:

 • Бърз кредит на месечни вноски: до 1500 лв.
 • Пари на заем до заплата: до 400 лв.
 • Всеки първи и всеки шести кредит е без лихва.
 • Лесно и бързо одобрение – до няколко минути.

Уебсайт: https://stikcredit.bg

2. Бърз кредит с balance transfer от Транскарт

Въпреки, че Транскарт не е фирма за бързи кредити, а платежна институция която издава кредитни карта, решихме да я включим в нашата статия, защото предлагат нов бърз кредит с изключително атрактивни условия.

Транскарт предлага нов бърз кредит без лихва и без вноски за 6 месеца. Освен това, той е и без доказване на доход при кредитен лимит до 1500 лв. Този кредит е предназначен за тези, които вече имат изтеглени бързи кредити и искат да ги рефинансират при по-изгодни условия.

За да получиш този заем трябва да заявиш кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard и след като я активираш да наредиш баланс трансфер към фирмите от които си взел бързи кредити. Така ще погасиш една част от тях или всичките си бързи заеми. Сумата, с която си ги погасил ще се запише като баланс трансфер по кредитната Ви карта.

В първите 6 месеца от активирането й, сумата на трансферираните баланси не се олихвява. Така получавате кредит без лихва за първите 6 месеца. През тях не дължите и никаква вноска. След изтичането на тези 6 месеца започвате да погасявате задължението си, но при много по-ниски лихви от тези на редица фирми за бързи онлайн заеми.

Ето и обобщените характеристики на заема:

 • Бърз кредит без лихва и без месечни вноски за първите 6 месеца.
 • Без доказване на доход за суми до 1500 лв.
 • Ниски лихви и изгодни условия.
 • Рефинансиране на бързи кредити.

Това е уникален продукт за българските условия, който е подходящ както за рефинансиране на лоши кредити и за обединяване на лоши кредити и задължения.

Уебсайт на компанията: www.transcard.bg

3. Българско Заемно Дружество

Българско заемно дружество също е сравнително нова фирма за бързи кредити. То е марка за бързи оналйн заеми, собственост на „Форуком и Компания“ ООД. Кредитите, които предлага са изцяло онлайн, а кандидатстването е бързо, лесно и удобно.

Компанията работи дори и в събота, така че ако търсите кредити в събота и неделя, може да имате предвид и тях. Кредити се предоствят на територията на цялата страна. Парите получавате по банковата Ви сметка, на каса на Easy Pay или в офис на Еконт – както Ви е най-удобно. Освен това те предлагат и бързи кредити за пенсионери без поръчител.

Ето и обобщените особености:

 • Изцяло онлайн кредити.
 • Бързо и лесно одобрение.
 • 4 вида заеми: заем до заплата, кредити до 1500 лв., заеми за студени и кредити за пенсионери.
 • Одобрение: до 15 минути.

Уебсайт: https://bzd.bg/

4. BestCredit 

BestCredit също влиза в списъка с нови фирми за бързи кредити. Това е услуга на дружеството Бест Файненс ООД – небанкова финансова институция, която предоставя бързи кредити от 100 до 1500 лв. и то само с лична карта.

Одобрението е много бързо – пари до минути – можеш да получиш сумата в рамките на няколко минути след одобрение. Кандидатсването е изцяло онлайн. Можеш да кандидатстваш чрез компютър, лаптоп или мобилен телефон. Ето и обощените особености:

 • Бързи кредити онлайн до 1500 лева.
 • Само с лична карта.
 • Одобрение до минути.
 • Бързо и лесно кандидатстване.

Уебсайт: www.bestcredit.bg/

5. Лайт Кредит

Лайт Кредит е със седалище в град Пловдив, но отпуска кредити за цяла България. И това е една от нетолкова известните все още нови фирми за бързи кредити онлайн. Може да кандидатствате през сайта на компанията, потелефона или чрез техен кредитен консултант.
За да кандидатствате компанията изисква лична карта за начална проверка. Компанията предлага бързи бизнес кредити, бързи потребителски кредити и заеми срещу залог на имущество.

Ето и основните характеристики:

 • Бързи потребителски и бизнес кредити.
 • Кандидатстване по телефон, олайн или чрез кредитен консултант.
 • Заеми за цяла България.

Уебсайт: http://lightcredit.bg