Кредит до 50000 без поръчител

Тези, които търсят потребителски кредити до 50000 без поръчител, само с лична карта и лесно онлайн кандидатстване от банка или друга финансова институция, вече имат няколко варианта и то при изгодни условия и лихви. Истината е, че тъй като потребителските заеми без поръчители и то за големи суми са по-високо рискови за банките, лихвите като цяло при тях може да са по-високи.
Но силната конкуренция между банките и финансовите институции предизвиква подобряване на условията по заемите. Все пак когато търсите кредит до 50000 без поръчител винаги сравнявайте лихвите, таксите, сроковите и останалите условия, за да получите възможно най-доброто предложение.

На тази страница сме подбрали 5 варианта на заеми без поръчителство до 50000 лева.

1. Потребителски кредити от Fibank

Това е лесен и бърз заем до 50000 лева със срок на погасяване до 10 години. Може да вземете сумата и в евро – 25000 евро. Това е един от най-лесните и бързи банкови заеми – само срещу лична карта и без поръчители.

Погасява се на равни месечни вноски и е без такса при кандидатстване онлайн и без такса за предсрочно погасяване на кредита. Освен това по този заем имате и много бързо предварително одобрение – само до 24 часа.

Може да ползвате кредита за обзавеждане, ремонт, кредит за кола, покупка на техника, заплащане на обучение, като студентски кредит без поръчител, за екскурзия и почивка, за лечение и медицински разходи, непредвидени разходи и др.

Уебсайт на банката: https://www.fibank.bg

2. Потребителски кредит ЕКСПРЕСО от Сосиете Женерал Експресбанк

И това е сред популярните кредити до 50000 без поръчител само с лична карта. Лихвата е фиксирана за целия срок на погасяване. Срокът на заема е стандартен – до 10 години.

Минималната сума е 1000 лева. Може да получите заема и в евро –  от 1000 евро до 25 000 евро. Кредит Експресо е с много бързо и лесно отпускане. В допълнение той е с изключително атрактивни и изгодни лихвени условия за целия период на кредита.

Интересна е и възможност за 18 месеца частичен гратисен период. Въпреки, че това е кредит без поръчител и без превод на работна заплата, ще получите и още по-изгодни и преференциални условия ако се съгласите да превеждате заплатата си по сметка на банката.

Уебсайт на банката: http://www.sgeb.bg/

3. Потребителски Кредити от БНП Париба

БНП Париба стана много популярна с голямото си разнообразие от лесни потребителски кредити с онлайн кандидатстване и бързо одобрение. Не само кредити до 50000 без поръчител, но и за още по-големи суми – до 80000 лева.

БНП Париба има няколко вида кредити – за ремонт, за покупка на автомобил, за лични цели, дори кредити за обединяване на лоши кредити и задължения от други банки.

Максималният срок на плащане по техните заеми е до 96 месеца. Лихвата е фиксирана за целия срок на кредита. Всики заеми са без поръчители. Кандидатстването е лесно и експресно – онлайн през сайта на БНП Париба или може да кандидатствате и на място в някои от многобройните й офиси.

БНП Париба има и специална кредитна програма за служителите на компании – нейни партньори. Тя е с високо ниво на персонално финансово обслужване и консултации.

Уебсайт на БНП Париба: www.bnpparibas-pf.bg

4. Потребителски Кредит за Рефинансиране от Тексим Банк

Ако търсите потребителск кредити до 50000 без поръчител за рефинансиране на задължения към други кредитори, този заем от Тексим банк може да е Вашето решение. Той е точно до 50000 лева и е предназначен за рефинансиране на кредити.

Въпреки това може да бъде ползван и за други цели. Одобрението за него е изключително бързо – само до 2 часа. Попринцип този кредит е без поръчител и с изгодни лихвени условия, но ако предоставите поръчител ще получите още по-изгодни условия и ниски лихви.

По Ваше желание може да сключите и застраховка „Живот“ по този заем.

Уебсайт: www.teximbank.bg

5. Потребителски кредит в лева и евро от Уникредит Булбанк

Това е потребителски кредит до 75000 лева и само срещу лична карта. Отговорът дали сте одобрен по този заем е много бърз – само до 2 часа. Максималният срок на погасяване е стандартния – до 10 години.
Лихвата е по ибор на клиента – или фиксирана за целия срок на кредита или променлива лихва. Това е кредит без обезпечение. Може да кандидатствате онлайн, по телефона или в клон на банката -както Ви е най-удобно на Вас.

Валутата на заема е в лева или евро. Т.е. може да вземете 75000 лева или 37500 евро.

Уебсайт на банката: https://www.unicreditbulbank.bg

Не е лесно да се намерят кредити до 50000 без поръчител и то при изгодни условия, въпреки това има варианти. Винаги внимателно проверявайте лихвите, таксите и всички условия по всяко едно предложение, което получите.