Кредит До 5000 лв Без Поръчител

Преди години беше трудно да се намерят предложения за теглене и отпускане на спешен потребителски и бърз кредит до 5000 лв без поръчител. Сега има доста такива заеми не само в София, Пловдив, Бургас и Варна, но и в цяла България.
Някои от тях са за само срещу лична карта, без доказване на доход, с онлайн кандидатстване и одобрение до минути. На тази страница ще Ви представим популярни лесни кредити до 5000 лева без поръчители и без гаранти, отпускани както от банки, така и от фирми за бързи онлайн кредити.

1. Кредит Бързи Пари от TBI Bank

Това е доста известен кредит през последните години с много лесно и бързо отпускане.

Одобрението е само от 5 минути до 1 час. Максималната сума, която може да получите е до 10000 лева без поръчител и без гаранти.

Кандидатстването е лесно – онлайн, по телефона или на място в офис на банката – както Ви е най-удобно. Минимум документация и дълъг срок на погасяване – от 3 до 36 месеца.

TBI Bank не само е една от най-гъвкавите банки в страната ни, но нейната мисия е да се превърне в дигитална банка от следващо поколение. Банката предлага бързи потребителски кредити с атрактивни условия и много лесно кандидатстване.

2. Потребителски Кредит Без Поръчители от Тексим Банк

Тексим банк е популярна частна банка в България. Тя предлага няколко експресни и потребителски заеми с улеснена процедура на кандидатстване.
Потребителски кредит без поръчители от Тексим Банк е заем до 7000 лева или 3500 евро. Одобрение -само до 2 часа, още днес.

Без допълнителни условия – без поръчители и без превод на работна заплата.

Начини на кандидатстване: онлайн, по телефона или на място в офис на банката. Лесни кредити със срок на погасяване: до 7 години.

Кредит веднага без такса за предсрочно погасяване и с възможност за застраховка „Живот“ – по Ваше желание. В рамките на работния ден след сключването на договора за кредит, парите Ви се нареждат.

3. Профи Кредит

Ако търсите бърз кредит до 5000 лв без поръчител, Профи Кредит е една от най-известните фирми, която предлага бързи потребителски заеми.

Размер на кредита: от 100 до 5000 лева. Дълъг срок на погасяване – от 4 до 24 месеца. Без излишни документи – минимум документация при кандидатстване и одобрение за отпускане.

Всички начини на кандидатстване: по телефона, онлайн или на място в офис на Профи Кредит.

Условия за кандидатстване: да сте български гражданин на възраст между 18 и 80 години и да предоставите валидна лична карта.

Профи Кредит е известна и с това, че предлага много гъвкави условия: можете да намалите размера или пък да отложите месечна вноска при настъпване на неблагоприятни условия за Вас като загуба на работа например.

Освен това можете да промените и датата на плащане на месечната Ви вноска, за да е по-удобна за Вас.

4. Потребителски Кредит ЕКСПРЕСО от Сосиете Женерал Експрес Банк

Това е заем до 50 000 лева или 25 000 евро с фиксирана лихва за целия срок на погасяване. Въпреки, че сумата е доста голяма, това предложение също е интересно за търсещите кредит до 5000 лв без поръчител и с изгодни условия.

Срокът на погасяване е доста дълъг – до 10 години. Много бързо и лесно одобрение, отпускане и теглене на сумата.

Освен това банката предлага и много атрактивни и изгодни лихви по кредита. Имате и отличната възможност да ползвате 18 месеца частичен гратисен период.

Важно е също, че получавате и преференциални условия ако решите да извършите превод на работна Ви заплата по сметка в банката и да ползвате SMART пакет и/или револвираща кредитна карта.

Получавате и застраховка Живот за срока на кредита, както и възможност за защита със застраховки Безработица и временна неработоспособност.

5. Кредит Плюс от Хелп Кредит

Още едно бързо предложение за отпускане на кредит до 5000 лв без поръчител при улеснена процедура на кандидатстване.

Хелп Кредит предлага и много бързо усвояване на сумата: само в рамките на 1 работен ден.

Размер на сумата, която може да получите: от 400 до 5000 лева. Срокът на погасяване е от 3 до 36 месеца. Много лесно онлайн кандидатстване за нула време.

Необходими документи за отпускане и теглене на този кредит: копие от личната Ви карта, попълнен формуляр за кандидатстване (попълва се лесно онлайн), банкова сметка и документ, който удостоверява Вашия доход.

Освен това Хелп Кредит предлага и много гъвкава схема на погасяване, изцяло съобразена с вашите възможности и условия.

На сайта на Хелп Кредит има много лесен онлайн калкулатор, който ще Ви помогне да се ориентирате в размера на лихвата и крайната сума, която дължите.

6. Бърз Потребителски Кредит от Финансцентър ЕООД

В нашата статия за бърз кредит до 5000 лв без поръчител ще посочим и това предложение на Финансцентър ЕООД. Това е кредит с много бързо одобрение – само до 15 минути.

Сумата се усвоява веднага след подписване на договора за кредит. Фиксирана лихва и фиксирана вноска за целия срок на договора.
Кредитът може да се използва за ремонт, плащане на битови сметки, спешни нужди и др. От него могат да се възползват и лица без достъп до банково кредитиране.

Размер ма кредита: от 800 до 5000 лева. Максимален срок на погасяване: до 60 месеца.

Изисквания за кандидатстване за този бърз кредит до 5000 лв без поръчител: да сте пълнолетен български гражданин и да имаде доказани доходи.

Въпреки, че кредитите са за хора без достъп до банково кредитиране, това не значи че са спешни кредити без доходи или пък кредити независимо от ЦКР.