Кредит До 3000 лв Без Поръчител

В нашата страна вече може да намерите много предложения за теглене и отпускане на бърз кредит до 3000 лв без поръчител, без обезпечение и само с лична карта. Предложенията са както от банки, така и от фирми за бързи онлайн пари на заем.
На тази страница ще Ви представим няколко варианта за спешен и лесен бърз заем до и над 3000 лева с одобрение за няколко минути или за един ден. Заемите са без поръчители и някои от тях са с много лесно онлайн кандидатстване.

1. БАКБ Експрес

Това е бърз кредит с ниска лихва от Българо-американска кредитна банка. Одобрението е изключително експресно – само за няколко минути – още същия ден.

За да кандидатствате за този кредит Ви е нужна само лична карта. Сумите, които може да получите варират от 150 до 3000 лв. Срокът на погасяване е доста дълъг – до 24 месеца, а лихвите са по-ниски от тези на фирмите за бърз кредити.

Усвояване на парите може да стане от всеки CashM банкомат чрез SMS код 24/7. Това е бърз кредит на месечни вноски, който е предназначен за български граждани от 21 до 70 години. Нека да обобщим характеристиките на заема:

 • Кредит до 3000 лв без поръчител само с лична карта.
 • Експресно одобрение – за минути.
 • Срок на погасяване – до 24 месеца.
 • Банката работи всеки ден до 22 часа и на празнични дни.

За тези, които търсят кредити в събота и неделя, банката е без почивен ден.

Уебсайт: www.bacb.bg

2. Експресен Кредит от Тексим Банк

Още един бърз кредит до 3000 лв без поръчител и с много по-ниска лихва в сравнение с тази на редица фирми за бързи кредити онлайн. Кандидатстването е само с лична карта, а одобрението е до 15 минути.

Може да кандидатствате в над 200 офиса на банката или в Изипей. Този кредит е от тип овърдрафт т.е. е с автоматично подновяване – не се изисква да се погасява в края на периода.

Кандидатстването е много бързо и лесно без излишни документи. Кандидатствате само веднъж, а овърдрафтът се подновява всяка година. Нека да обобщим характеристиките и на този заем:

 • Максимална сума: до 3000 лв.
 • Одобрение – до 15 минути.
 • Кредит без поръчител и без превод на работна заплата по сметка в банката.
 • Кредит овърдрафт с автоматично подновяване всяка година.

Освен това този експресен кредит е и шанс за всички, които търсят рефинансиране на лоши кредити и бързи заеми.

Уебсайт на банката: www.teximbank.bg

3. Кредити от Микро Кредит

Микро Кредит е фирма за бързи кредити, която предлага няколко вида експресни заеми до 3000 лева без поръчител. Кандидатстването е изключително, бързо, лесно и удобно.

В зависимост от заема, може да получите парите в брой или по Вашата банкова сметка. Може да кандидатствате онлайн или в офис на банката. Само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение.

Погасяването е на равни месечни вноски, а освен това фирмата има и предложения за теглене на заем без трудов договор и без доказване на доход. Нека да избройм и продуктите на Микро Кредит.

 • CrediNet – бързи пари онлайн без лихва за всеки първи заем. Без посещения в офис, изцяло онлайн процедура, бързо, лесно и спешно.
 • CrediHome – спешни кредити без доходи и без трудов договор. Парите се получават в брой, а максималната сума на заема е до 3000 лв. Без обезпечение и без поръчител, само с лична карта.
 • CrediGo – това е специален бърз кредит до 3000 лв за хора с доказани доходи с 30 дневен гратисен период. Срокът на кредита е до 18 месеца, лихвата е фиксирана, а погасяването е на равни месечни вноски. Без обезпечение и без поръчители.

Уебсайт: https://microcredit.bg/

4. CREDICASH от CrediBul

Кредибул ЕАД е небанкова финансова и платежна институция, която предлага няколко вида кредитни продукти – бърз кредити и кредитни карти.

CREDICASH e бърз кредит до 3000 лв без поръчител със срок на погасяване от 6 до 18 месеца. Лихвата е фиксирана за целия период на заема. След одобрение сумата се получава по Вашата банкова сметка.
Кандидатстването е лесно – по телефона или онлайн през сайта на компанията. Сумата се получава до 24 часа след подписване на договора. Освен това при предсрочно погасяване няма допълнителни такси и глоби.

Ето и обобщените характеристики на този заем.

 • Максимална сума – до 3000 лева.
 • Срок на погасяване – до 18 месеца.
 • Без поръчител и без обезпечение.
 • Фиксирана лихва за целия период на заема.
 • Получавате парите по банквата Ви сметка.

Всички продукти на компанията са вид кредит до 3000 лв без поръчител и без обезпечение – само с лична карта и бързо и спешно кандидатстване и одобрение.

Уебсайт: https://www.credibul.bg