Кредит до 20000 лева Без Поръчител: Само Срещу Лична Карта

Въпреки, че не са много вариантите за теглене на бърз потребителски кредит до 20000 лв без поръчител, все пак има такива и на тази страница ще Ви представим няколко дори и с онлайн кандидатстване. Такива бързи потребителски кредити се предлагат от банки или други финансови дружества и някои са дори пари на заем само с лична карта без доказване на доход или без трудов договор.




Все по-силната конкуренция между банките ги кара да предлагат все по-лесни и бързи кредити дори за спешни нужди. За това може да се намерят дори и кредити без гаранти, без обезпечение и без поръчителство.

1. Кредити от БНП Париба

БНП Париба предлага не само кредит до 20000 лв без поръчител и само срещу лична карта, но и за много по-големи суми – дори до 80000 лева. Сроковете на погасяване са гъвкави, а лихвата е фиксирана за целия срок на договора.

Кандидатстването е много лесно и бързо – може да кандидатствате онлайн, по телефона или на място в офис на БНП Париба – както Вие решите. БНП Париба предлага много видове кредити – кредит за ремонт на дома, кредит за покупка на кола, кредит за лични цели, кредит за обединяване на задължения (интересен кредит които може да се ползва и за обединяване на лоши кредити или рефинансиране на лоши кредити от фирми за бързи онлайн заеми) и др.

БНП Париба има и една интересна програма, която се нарича Програма Привилегия. Тя предлага индивидуално финансово обслужване и консултации. Така може да получите професионални кредитни съвети например за рефинансиране или обединяване на задължения. Ето и обощените характеристики на този кредит:

 • Не само кредит до 20000 лв без поръчител, но и за суми до 80000 лева без поръчителство.
 • Лесно и бързо кандидатстване – онлайн.
 • Възможности за рефинансиране и обединяване на кредити.
 • Фиксирана лихва за целия срок на договора.
 • Кандидатстване само с лична карта.

Уебсайт на БНП Париба: www.bnpparibas-pf.bg

2. Потребителски кредит с фиксирана лихва от ОББ

Потребителски кредит с фиксирана лихва от ОББ също е един от малкото варианти за кредит до 20000 лв без поръчител и без обезпечение, само с лична карта. Освен това този кредит е и без изискване за превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

Сумата, която може да получите е от 500 до 20000 лева. Срокът на кредита е от 6 до 60 месеца. Освен това този заем е и без такса за кандидатстване. Кандидатстването е лесно и бързо – бърз кредит на месечни вноски – погасяване на анюитетни вноски. Това е и кредит само срещу лична карта. Единственото, което Ви е нужно е лична карта и стандартна молба-декларация за отпускане на потребителски кредит, която се изисква на всякъде.

Условията по кредита са изгодни и интересни. Имате възможност и за животозастрахователна програма „Защита на кредита“. Освен това можете да погасявате месечните си вноски и от банкомат на Обединена българска банка. Ето и обобщените характеристики:

 • Кредити от 500 до 20000 лева без поръчител.
 • Пари на заем само с лична карта.
 • Бързо и лесно кандидатстване за спешни нужди.
 • Погасяване на равни месечни вноски.
 • Фиксирана лихва за целия срок на кредита.
 • Изгодни и атрактивни лихвени условия.

Уебсайт на банката: https://www.ubb.bg

3. Потребителски кредит Пренареждане от Общинска Банка

И това е възможност за тези, които търсят потребителски кредити до 20000 лева без поръчител и без обезпечение. Потребителски кредит Пренареждане е специализиран заем за рефинансиране на задължения към други кредитори, било то банки или финансови институции.

Този кредит има 2 варианта – за суми до 20 000 лева е без поръчител, но над тази сума е с поръчител. Максималната сума, която може да получите е 40000 лева. Кандидатстването е бързо, лесно и удобно. Валутата на кредита е в лева или евро. Максималния срок на погасяване е до 10 години.




За да получите този кредит обаче трябва да превеждате месечната си заплата по сметка на Общинска Банка. Към този кредит получавате и Безплатна застраховка “Живот“. Ето и обобщените особености на заема.

 • До 20000 лева – без поръчител.
 • От 20000 до 40000 лева – 1 поръчител.
 • Срок на погасяване – до 10 години.
 • Бързо и лесно кандидатстване.
 • Безплатна застраховка “Живот“.
 • Превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

Това е и една от малкото банки предлагащи обединяване на кредити в България.

Уебсайт: www.municipalbank.bg

Намирането на бързи потребителски кредити до 20000 лв без поръчител не е лесна задача. Когато търсите варианти в интернет, сравнявайте внимателно лихвените условия, таксите, крайната сума, която трябва да платите и т.н. Дори и да търсите кредит веднага за спешни нужди, отделете необходимото време за да може да намерите най-изгодни кредити за Вас съобразно Вашите възможности и нужди.