Кредит Лична Карта

На пазара на бързи онлайн кредити, много хора търсят теглене на кредит лична карта, без доказване на доход, без трудов договор и без поръчител. Не просто спешен и бърз кредит само срещу лична карта може да получите, но и одобрението е до минути, спешно, още днес.
Все пак когато търсите пари на заем до заплата само с лична карта не забравяйте, да проверите всички останали условия. На тази страница сме подбрали едни от най-известните фирми за бързи онлайн заеми, които предлагат отпускане на бързи кредити с лична карта. Независимо дали сте от София, Варна, Пловдив, Бургас или друг град на страната, предложения има.

1. CrediHome от Микро Кредит

Микро Кредит е една от най-известните фирми за бързи кредити у нас с възможност за онлайн кандидатстване. Компанията предлага 3 вида бързи потребителски кредити срещу лична карта, но само CrediHome е без доказване на доход. Той е за тези, които търсят освен кредит лична карта и кредит без трудов договор.

Всички кредити от Микро Кредит са без поръчител и без обезпечение. Максималната сума, която може да получите е доста висока – до 3000 лева. Одобрението е експресно, бързо и лесно, а кандидатстването е онлайн, по телефона или в офис на компанията.

2. Кредит Макс Онлайн от Макс Кредит

Макс Кредит е небанокова финансова компания, която също предлага кредити само срещу лична карта и без поръчител. Тя има няколко вида бързи онлайн заеми, включително и кредити за пенсионери без поръчител.

Нейният кредит Макс Онлайн е заем до заплата до 500 лева с бързо одобрение и без трудов договор. Кандидатстването е изцяло онлайн. Максималният му срок на погасяване е до 3 месеца.

3. Стик Кредит

Стик Кредит е една от по-малко популярните и нови фирми за бързи кредити у нас. Те предлагат кредит лична карта с одобрение до минути. Имат 2 вида продукти: пари на заем до заплата и кредит на месечни вноски до 1500 лева. Може да кандидатствате по телефон или онлайн – както Ви е по-удобно.

Стик Кредит предлгат и кредити без лихва – всеки първи и шести кредит до заплата е без лихва.

4. Вивус

Вивус е една от най-известните компании за бързи онлайн заеми, която оперира на територията на цялата страна. Всеки първи кредит до 400 лева е без лихва, без оскъпяване и без такси. Максималната сума, която може да получите от тях е 1300 лв.

Одобрението е до 15 минути, а кандидатстването е лесно и експресно.

5. Кредисимо

Кредисимо също е една от най-големите компании за бързи кредити у нас. Те предлагат експресни заеми онлайн с максимална сума до 2500 лева. Имат 2 вида продукти – кредит до заплата без лихва за суми до 600 лева и бърз кредит на месечни вноски до 2500 лв.

Ако търсите бърз кредит сега Кредисимо може да е решение, защото те имат и едно от най-бързите одобрения в цялата страна – до 7 минути. Компанията работи и в събота и неделя, 7 дни в седмицата.

6. Фератум

Фератум е доста интересна компания за бързи онлайн заеми. Не само защото предлага кредит лична карта за големи суми – до 3000 лв., но и защото предлага денонощни кредити, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Одобрението е до 5 минути, а кандидатстването е лесно и бързо онлайн. Има гъвкави условия на погасяване и всеки първи заем е без лихва.

7. Вива Кредит

Вива Кредит също е решение за тези, които търсят бърз кредит лична карта и без излишни документи за спешни и неотложни нужди. Компанията има няколко вида продукти – бърз кредит сега, кредит за кола, кредит до 8000 лв., рефинансиране на кредити и т.н.

Може да кандидатствате онлайн, по телефона или в някой от 40-те обекта на дружеството.

8. Кеш Кредит

Кеш Кредит е иновативна компания която предлага доста интересни начини на кандидатстване – онлайн, по телефона, в Лафка, по Вайбър или на място в офис. Техните кредити също са само срещу лична карта и лесно и бързо одобрение. Максималната сума, която може да получите е до 2000 лева.
Предлагат кредити и на пенсионери и жени в майчинство.

9. Смайл Кредит

Още един вариант за тези, които търсят кредити само с лична карта без поръчител и с експресно одобрение – до 20 минути. Кандидатстването е само с 4 клика на мишката, изцяло онлайн. Компанията предоставя кредити на територията на цялата страна.

10. Фрий Заем

Фрий Заем е една от фирмите, които предлага не само кредит лична карта, но и кредит без трудов договор, без поръчител, без доказване на доход и само с лична карта. Освен това те предлагат и пари на заем за безработни, жени в майчинство и пенсионери.