Кредит Срещу Ипотека

В практиката може да намерите различни предложения за кредити срещу ипотека. Например има кредит срещу ипотека на жилище, на земеделска земя, на имот, на къща, а дори и на автомобил.
Не са малко и потребителските кредити срещу ипотека без доказване на доход, без поръчител и без трудов договор. На тази страница ще разгледаме 10 интересни предложения за кредити с ипотека, както от банки така и от други финансови дружества.

1. Ленно

Ленно предлага потребителски и бързи кредити с обезпечение ипотека на недвижим имот – жилище, апартамент, земя, къща или друго. Максималната сума, която може да получите от тях е до 250000 евро или 500000 лева.Срокът за одобрение е много бърз – само до 2 часа.

Ленно има и много атрактивни условия – кредит без лихва ако погасите кредита до 90 дни и връщане на 77% от платената лихва при редовен бизнес кредит. Освен това Ленно предлага и кредити стещу ипотека без доказване на доход, кредити за хора с лоша кредитна история, спешни заеми, пари на заем при отказ от банка да Ви финансира.

Уебсайт на Ленно: https://lenno.com/

2. Ипотечен кредит по програмата „Повече Днес“ от Пощенска Банка

Това е ипотечен заем с доста атрактивни условия. Това е заем с ипотека без такса за оценка на имот, без такса за оценка на кредитоспособността и без такса за документален анализ на обезпечението при обединение на задължения.

Финансиранете е до 100 000 лв. за всички Ваши планове. Разходите за ипотеката са поемат от банката.

Уебсайт на банката: https://www.postbank.bg

3. Потребителски кредит с ипотека от Сосиете Женерал Експресбанк

Това също е интересен заем с ипотека без ограничения в размера на сумата, която искате да получите. Тя зависи от размера на пазарната оценка на имота. Срокът на погасяване е дълъг – до 20 години.

Процедурата на отпускане е лесна, бърза и с минимум документация. Валута – лева или евро.

Уебсайт на банката: http://www.sgeb.bg/

4. Потребителски кредит срещу ипотека на недвижим имот от БАКБ

Това е заем с ипотека за максимална сума до 135 000 лв. или равностойността в евро. Срокът на погасяване е до 20 години. Погасяването е с равни или намаляващи вноски – както на Вас Ви е по-удобно.

Може да ползвате заема за различни цели, като например, за жилищно обзавеждане, покупка на техника, кредит за кола, рефинансиране на кредити и др.

Уебсайт на БАКБ: www.bacb.bg

5. Бърз Ипотечен Кредит от Финансцентър

Това е още едно решение, за тези, които търсят кредити срещу ипотека без доказване на доход и без поръчител. Финансцентър е известен с това че предлага пари на заем с обезпечение на ипотека на физически лица без достъп до банково кредитиране.

Одобрението за бърз ипотечен кредит от тях е до 1 час, максималният срок на погасяване е 5 години, а размера на заема се определя от размера на обезпечението.

Уебсайт на Финансцентър: www.financecenter.bg

6. Ипотечен Кредит ДОМ ЗА ТЕБ от ЦКБ

Този заем е с много атрактивни условия и  ниска лихва.Срокът на погасяване на този заем е до 30 години. Обезпечението е напълно завършен и въведен в експлоатация жилищен имот.

За да ползвате този заем трябва да получавате доходите си по сметка в ЦКБ АД.

Уебсайт на ЦКБ: www.ccbank.bg

7. ВиваКредит Оптима

Това е бърз кредит срещу обезпечение на имот в размер от 5 000 до 90 000 лева. Може да го ползвате за каквото искате. Например може да го ползвате като кредит за обединяване на задължения си или за рефинансиране на бързи кредити и т.н.

Кандидатстването е много бърз и лесно. Оевен това, ВиваКредит Оптима е и кредит без доказване на доход и кредит независимо от ЦКР.

Уебсайт на Вива Кредит: www.vivacredit.bg

8. Потребителски кредит с ипотека от Търговска банка Д

Ако имате нужда от много голям кредит – до 1000000 лева, Потребителски кредит с ипотека от Търговска банка Д може да е Вашето решение. При него ще получите още и изгодна лихва и по-дълъг срок на изплащане.

Максималният срок на погасяване е до 240 месеца, а валутата е лева или евро. Лихвата е фиксирана лихва през 1-та година и плаваща за останалия период.

Уебсайт на банката: www.dbank.bg/

9. Кредит срещу обезпечение от Изи Кредит

Много бърз заем до 90000 лева с месечен план на погасяване до 60 вноски. Това е кредит лична карта и документи за собственост на имот. В допълнение, този продукт е и за хора с лоша кредитна история.

Предварителното одобрение е до 24 часа, а оценката на имота е безплатна.

Уебсайт на банката: www.easycredit.bg

10. Потребителки кредит с ипотека от Пиреос Банк

И последно в нашата статия за кредити срещу ипотека ще разгледаме потребителския заем от Пиреус Банк, които е срещу обезпечение на имот. Максималната сума, която може да вземете от него е до 150000 лева.
Размерът на финансирането е до 70% от пазарната стойност на недвижимия имот, който служи за обезпечение. Срок на погасяване: до 180 месеца. Без доказване на целта на заема.

Уебсайт на банката: www.piraeusbank.bg