Кредит по Всяко Време

Въпреки, че е доста неприятно понякога на много хора им се налага да търсят онлайн бързи кредити по всяко време на денонощието. Дали защото ни трябват спешни пари на заем за покриване на медицински или за покриване на други непредвидени разходи, неотложната нужда от пари може да възникне денонощно.
Вече има няколко предложения от фирми за бърз онлайн кредит, които предлагат пари по всяко време с одобрение до минутки, дори и през нощта или пък късните часове на деня.

На тази страница ще видите 3 варианта за бързи онлайн заеми с одобрение по всяко време.

1. Фератум

Фератум е изключително популярна компания на българския пазар. Тя предлага бързи кредити с работно време денонощно, 24 часа на ден. Освен това сумата, която може да получите от нея е доста висока – до 4000 лева.

Всъщност това е една от най-високите суми за бързи кредити в страната ни. Фератум имат 2 вида заеми, които предлагат по всяко време, независимо дали е ден или нощ.

 • Първият е кредит до заплата до 1000 лева, като максималният срок на погасяване е до 45 дни.
 • Вторият е заем на месечни вноски до от 400 до 4000 лева със срок на погасяване от 2 до 12 месеца.

Освен тези продукти, Фератум предлагат и безлихвен кредит до 1000 лева с 0% лихва.

Кандидатстването е изключително бързо и лесно, през сайта на компанията и е изцяло онлайн. Нека да видим и някои други особености на кредитите предлагани от Фератум:

 • Може да кандидатствате от всяко устроиство – телефон, лаптоп, таблет, настолен компютър и т.н.
 • Пари до минути – одобрени само до 5 минути.
 • Възможност да получите парите на заем още същия ден, в който кандидатствате.
 • 3 дни гратисен период на погасяване.
 • Можете да удължите срока на заема.
 • Бързо, лесно и спешно кандидатстване и одобрение.

Фератум е популярна компания, която има дейност в над 25 държави, но това което я отличава от всички останали е факта, че предлага кредити по всяко време на денонощието – 24 часа на ден. Технияте отдел „Обслужване на клиенти“ работи по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, дори и празниците.

Уебсайт на компанията: www.ferratum.bg

2. Бърза Каса

Бърза Каса е марка на Фератум. Бърза Каза предлага кредити по всяко време на денонощието, 24 часа на ден и 7 дни в седмицата. Одобрението е изключително бързо и лесно – само до 10 минути.

За да получите техните заеми е необходимо да сте навършили 18 години и да имате лична карта т.е. те предлагат кредит лична карта. Сумата, която може да получите от тях от 50 до 4000 лева.

След одобрението сумата се получава по Вашата банкова сметка или може да вземете парите в брой на каса на EasyPay – както на Вас Ви е по-удобно.

Можете да кандидатствате пари на заем онлайн през сайта на Бърза Каса или може да отидете на място в офис на техните партньори.

Компанията също предлага и възможност за удължаване на срока на кредита със 7, 15 или 30 дни в случай, че имате затруднения с погасяването му.

Бърза каса предлага 2 вида кредити – кредит до заплата и бърз кредит на месечни вноски. Освен това те имат и решение за тези, които търсят бърз кредит за кола. Ето и обобщените особености на този заем:

 • Бързи кредити онлайн по всяко време на денонощието.
 • Одобрение до 10 минути – спешни и лесни заеми.
 • Максимална сума – до 4000 лева.
 • Кредит само срещу лична карта.
 • Можеш да кандидатстваш от всяко устройство, където и да си – стига само да имаш достъп до интернет.

Уебсайт: https://barzakasa.bg/

3. Експресна Каса

Експресна Каса също е още една възможност за тези, които търсят бързи кредити по всяко време. Те са услуга на „Фератум България“ ЕООД.

Отделът им „Обслужване на клиенти“ работи 7 дни в 7 седмицата и денонощна връзка. Компанията предлага 2 вида продукти:

 • Заем до заплата – за суми до 600лв. – за тези, които имат много спешна нужда от пари на заем.Този кредит се погасява в 3 възможни срока: 15 дни, 30 дни, или 45 дни.
 • Кредит на вноски до 3000 лв – този заем също е много експресен и Ви позволява да покриете Ваши спешни финансови нужди до по-големи суми. Тъй като това са кредити на вноски, погасяването им е от 2 до 12 месеца.

Одобрението е изцяло онлайн и е до 10 минути. Сумата се получава по Вашата банкова смета или на каса на Easypay в брой. И тук имате възможност за удължаване на срока на заема със 7, с 15 или с 30 дни.
Истината, е че е много трудно да се намери кредит по всяко време на денонощието. За сега това са единствените 3 варианта в нашата страна.

Уебсайт: http://ekspresnakasa.bg