Кредит Онлайн За 5 Минути

Ако имате нужда от теглене на кредит онлайн за 5 минути,  има няколко фирми за бързи кредити, който предлагат много бързо одобрение – от 5 до 10 минути.
На тази страница ще разгледаме предложения за спешни и бързи пари до минути с изключително лесно одобрение – за нула време. Някои от кредитите са без поръчител, само с лична карта и без доказване на доход.

Фератум

Фератум има едно от най-бързите одобрения за бързи заеми в България. На сайта си е написала, че одобрението е до 5 минути.

Освен това може да кандидатствате онлайн от всяко устройство, което има достъп до интернет – лаптоп, компютър, мобилен телефон, таблет и т.н.

Компанията работи на територията на цялата страна, в която и точка да сте. Предлага 2 вида кредит – кредит до заплата без лихва и кредит на вноски до 3500 лева.

Интересното при Фератум, е че дава възможност за удължаване на срока на кредита и 3 дневен гратисен период на погасяване. Фератум е известна компания, която развива дейност в над 25 държави.

Можеш да получиш парите още днес – същия ден. Характеристики на кредитите от Фератум:

 • Максимална сума на кредита – до 3500 лева.
 • Бързи кредити с одобрение до 5 минути.
 • Компанията работи денонощно и 7 дни в седмицата.
 • Можеш да получиш сумата още днес.

Важно е да се отбележи, че Фератум предлагат кредити денонощно, 24 часа в денонощието за спешни случаи и неотложни финансови нужди.

Уебсайт: https://www.ferratum.bg/

Кредисимо

Когато става въпрос за бърз кредит онлайн за 5 минути, Кредисимо е една от най-популярните фирми за бързи пари на заем със спешно одобрение и отпускане на парите.

Те имат процес на одобрение до 7 минути, а цялата процедура е изцяло онлайн. Компанията предлага 2 вида продукти. Първият е кредит до заплата без лихва до 600 лева, ако го върнете в определен гратисен период – до 30 работни дни.

Вторият продукт е кредит до 2500 лева с погасяване на равни месечни вноски и срок на кредита до 24 месеца.

Кредисимо също предлага бързи пари до минути в цялата страна, в която и точка да се намирате, стига да имате достъп до интернет. Кандидатстването и одобрението са много лесни – само с лична карта. Ето и някои от основните характеристики на компанията и нейните кредити:

 • Одобрение до 7 минути – изключително бързо и спешно.
 • Кредит само с лична карта – минимум документация.
 • Всеки първи кредит до заплата без лихва.
 • Напълно безплатно кандидатстване – без допълнителни такси и платени СМС-и.

Кредисимо е един от лидерите за онлайн бързи кредити и пари на заем в България.

Уебсайт на компанията: https://credissimo.bg/

Фрий Заем

Фрий Заем са поплярни предимно с бързите си пари на заем за безработни, жени в майчинство и пенсионери. Те предлагат спешни кредити без доходи за малки суми – до 700 лева – пари до заплата.

Фрий Заем имат изключително бърза процедура на одобрение. Тези, които търсят бърз кредит онлайн за 5 минути, могат да получат пари същия ден и то без доказване на доход, само срещу лична карта.
Освен това всички кредити на Фрий Заем са без поръчител, без обезпечение и само срещу лична карта. Формата за онлайн кандидатстване е много лесна и бърза за попълване.

След одобрение парите се нареждат директно по банковата Ви сметка, или по Easypay – както Ви е по-удобно. Фрий Заем разботи с повечето големи банки в страната и парите може да са при Вас за по-малко от 5 минути след одобрение. Ето и основните характеристики обобщени:

 • Кредити без доказване на доход.
 • Пари на заем за безработни, пенсионери и за хора по майчинство.
 • Максимална сума: до 700 лева.
 • Сумата може да е при Вас за по-малко от 5 минути след одобрение

Уебсайт: www.freezaem.com/

Кеш Кредит

Когато говорим за кредит онлайн за 5 минути не можем да не споменем и Кеш Кредит. Те предлагат едно от най-бързите одобрения за заем в нашата страна – до 6 минути.

Компанията предлага 2 вида продукти – кеш на ден до 399 лева и кредитна линия до 2000 лв. За тези кредити може да кандидатстване по няколко начина: кредит по телефона, онлайн през сайта на компанията, на място в офис на Кеш Кредит, кредит в Лафка или по Вайбъра на телефона си. Както на вас Ви е най-удобно.

Кеш Кредит е небанкова финансова институция, която предлага малки кредити само срещу лична карта с максимален размер до 2000 лева. Ето и характеристиките обобщени:

 • Одобрение до 6 минути – едно от най-бързите в България.
 • Много начини за кандидатстване: онлайн, по телефон, в Лафка, в офис, по Вайбър
 • Кредит само срещу лична карта.

Освен това компанията предлага и рефинансиране на бързи кредити.

Уебсайт: https://cashcredit.bg