Как Да Изтегля Кредит с Лоша Кредитна История?

На днешно време има отговор на въпроса как да изтегля кредит с лоша кредитна история бързо и лесно. Предложенията за кандидатстване, теглене и отпускане на кредити за хора с лоша кредитна история не са много, но все пак има начини и то не само от фирми за бързи онлайн пари на заем до заплата, но и от банки.
Мога ли и как да взема кредит с лошо кредитно досие е сложен въпрос. Трябва да сте много внимателни защото те могат да са с висока лихва. На тази страница ще видите варианти за бързи и онлайн заеми за клиенти и лица с лоша кредитна история.

1. Бяла Карта

Тази известна кредитна карта е вариант за тези, които търсят пари на заем за хора с лоша кредитна история. Компанията е написала това изрично на сайта си. Тази кредитна карта има лимит за суми до 3000 лева.

Тя е без такси за издаване, преиздаване и обслужване. Освен това компанията пуска често интересни промоции като безлихвен период за първите 60 дни и други атрактивни промоции.

Кандидатстването за Бяла карта е изключително лесно и бързо – изцяло онлайн или по телефона – както Ви е по-удобно. Доставката й е безплатна на адрес посочен от Вас. Одобрението и отпускането е по телефона.

Освен това имате и бързо и денонощно – 24/7 клиентско обслужване. Сигурно знаете, че с тази карта получавате и много атрактивни отстъпки при пазауване в мрежата от партньори на Бяла Карта. Освен това, тази карта е и без такси за теглене от банкомат. Нека да обобщим характеристиките на Бяла карта.

  • Форма на бърз кредит.
  • Лесно кандидатстване и одобрение – онлайн или по телефона.
  • Без такси за за издаване, преиздаване и обслужване.
  • Безплатна доставка на адрес посочен от Вас.
  • Лесен онлайн достъп до Ваш клиентски профил.
  • Шанс за тези, които търсят бърз и онлайн кредит с лоша кредитна история.
  • до 25% отстъпки при пазаруване в партньорската им мрежа.
  • Интересни промоции като безлихвен период и др.
  • Денонощно обслужване на клиенти, бързо и лесно.
  • Ако не използвате картата, тя е напълно безплатна за Вас.

Важно е да се отбележи, че ако не позлвате картата тя е безплатна за Вас. Това означава, че ако я вземете, но не харчите парите по нея, нямате задължения да плащате лихви, такси и т.н.

Повече подробности за тези пари на заем може да разберете от сайта на компанията.

Уебсайт: https://bialakarta.bg/

2. Банки

Колкото и невероятно да Ви звучи има банки, които биха се съгласили да отпуснат кредит с лоша кредитна история. За да получите такъв заем обаче, трябва да гарантирате по някакъв начин на банката, че тя ще си получи парите обратно и то с лихвите.

Какви са начините да гарантирате погасяването на кредити за лица с лоша кредитна история? Отговорът е да дадете някакво обезпечение. То може да е под формата на ипотека. Може да гарантирате връщането на заема с ипотека на движимо или недвижимо имущество или залог.

Освен ипотека може да предложите поръчител или съдлъжник по кредита. Знаем, че не Ви се иска да ипотекирате или да водите поръчител, но ако искате да убедите банка да Ви отпусне кредит с лошо кредитно досие, няма друг начин.

Въпреки това, не е гаранция че банката ще се съгласи да Ви отпусне кредит с лошо кредитно досие, но все пак има шанс при положение, че и предложите някакво обезпечение. Питайте банките, някоя може и да се съгласи.

3. Фирми за Бързи Онлайн Кредити

Колкото и невероятно да звучи има и фирми за бързи кредити онлайн, които може би биха направили компромис. Имайте предвид обаче, че ако такава фирма се съгласи да Ви даде да вземете кредит с лоша кредитна история, той няма да е за големи суми. Може да е нещо като например кредит до заплата до 400, 500, 600 или максимум 1000 лева.

Знаете, че на много фирми за онлайн заеми изискванията им за отпускане на кредити не са големи. Те дават кредит веднага, кредит без поръчител, кредити за безработни, пари на заем до заплата без лихва и др.

4. Питайте Семейство и Приятели

Знаем, че може би Ви е неудобно да искате пари на заем от приятели или роднини. Но това ще е най-изгодния вариант за Вас в тази ситуация. Все пак това са бързи пари на заем без поръчители, без обезпечение и т.н. Ако имате някого от който може да вземете, питайте го.

5. Кредитни Консултанти

Има много кредитни консултанти в България, които могат да Ви помогнат в този момент с професионални съвети. Те могат да Ви кажат  имате ли реален шанс да получите кредит с лоша кредитна история и от къде.
Кредитните консултанти познават кредитния пазар в България добре. Те знаят кои банки дават най-ниски лихви, кои финансови институции биха се съгласили да Ви отпуснат пари на заем с лша кредитна история и дори кредитните консултанти могат да Ви помогнат за подобрябане на кредитното Ви досие.

Имайте предвид обаче че те имат хонорар или комисионни за техните услуги.

Когато търсите заем с лоша кредитна история внимавайте. Ако намерите такива те може да с много висок лихвен процент. Проверявайте внимателно лихви, такси, плащания и т.н.