Кредит Срещу Лична Карта Без Трудов Договор

Няколко фирми в България вече предлагат теглене на бърз кредит срещу лична карта без трудов договор с лесно и спешно онлайн кандидатстване и одобрение до минути. Някои от тях са дори без поръчител, без обезпечение и одобрение до минути.
На тази страница ще намерите списък с лесни и бързи пари на заем и кредити с лична карта без доказване на доход и за различни суми – от 400, 500 до 1000, 2000 и 3000 лева.

CrediHome от Микро Кредит

Микро Кредит е популярна фирма за бързи онлайн заеми, която предлага няколко вида продукти. Единият от тях е CrediHome, който е кредит с лична карта и без трудов договор с бързо и лесно одобрение и отпускане на сумата.

Освен това кредитът е и без поръчители и без обезпечение. Сумата, която може да получите по този заем е от 200 до 3000 лева. Погасяването на този заем е по 2 начина: на седмични вноски или бързи кредити на месечни вноски – както на Вас Ви е по-удобно.

Срокът на погасяване е до 12 месеца. Парите получавате в брой веднага след одобрение. Лихвата и вноските са фиксирани за целия период. За да е по-ясно нека обобщим характристиките на този кредит:

 • Бърз кредит срещу лична карта без трудов договор.
 • Кредит без поръчител и без обезпечение.
 • Максимална сума: до 3000 лева, като получавате парите в брой.
 • Бързо и лесно одобрение.
 • Фиксирана вноска и лихва за периода на изплащане на заема.

Уебсайт: https://microcredit.bg/credihome

Фрий Заем

Ако търсите много бърз кредит веднага още днес или пари на заем за безработни, жени в майчинство или пенсионери, Фрий Заем са известни именно с това.

Фрий Заем предлагат лесни и спешни кредити до заплата само срещу лична карта и без трудов договор. За това кредитът им е и подходящ за хора без работа, пенсионери или хора по майчинство.

Максималната сума, която може да получите е до 700 лева. Възможно е още днес до 5 минути след одобрение да получите сумата, тъй като Фрий Заем работи с повечето големи банки в страната ни и парите може да са при Вас до минути след одобрението.

Срокът на погасяване е до 45 дни. За да получите бързи пари на заем от тях, трябва да сте български гражданин и да предоставите лична карта.

Освен това кредитът е без поръчители, без гаранти и без обезпечение. Кандидатстването е много лесно и бързо изцяло онлайн през сайта на фирмата. Нека обобщим характеристиките на този заем:

 • Бърз кредит срещу лична карта без трудов договор, без поръчители и без обезпечение.
 • Максимална сума: до 700 лева.
 • Изцяло онлайн кандидатстване – без да ставате от компютъра.
 • Може да получите сумата още днес – до 5 минути след одобрение.

Уебсайт: https://www.freezaem.com/

Макс Кредит

Макс Кредит е компания, която предлага разнообразие от продукти и за повечето им видове кредити е написано на сайта им, че са само срещу лична карта. Освен това, Макс Кредит предлагат и много гъвкави условия, като възможност за отлагане на вноската.

Лихвата за целия период на кредита е фиксирана и имате възможност за рефинансиране на бързи кредити. Ето и основните продукти и техните характеристики, предлагани от Макс Кредит:

 • Макс Онлайн – кредит от 100 до 500 лева срещу лична карта, без поръчител и без обезпечение. Можеш да платиш кредита накуп или на 3 отделни вноски. Кандидатстването за кредита е изцяло онлайн. максимален срок на погасяване – до 3 месеца.
 • Макс План – това е кредит срещу лична карта без трудов договор за суми от 150 до 3000 лева. Той също е без поръчител, но ако кандидатствате за първи път в компанията максималната сума, която може да получите е 700 лв. Погасява се на двуседмични вноски.
 • Макс План+ – кредит за пенсионери само с лична карта и без поръчители за суми от 150 до 2000 лв. Погасяване на равни месечни вноски. Това е специализиран заем за пенсионери по стаж и възраст.
 • Макс Баланс – кредит от 200 до 500 лева. Сумата се погасява накуп или на 3 вноски – како Ви е по-удобно. И този кредит е само срещу лична карта. Не се изискват поръчители.

Парите по тези кредити може да получите по Вашата банкова сметка или в офис на Макс Кредит. Пaрите се получават много бързо – само до няколко часа след одобрението.

Можеш да кандидатстваш онлайн, по телефона или на място. Важно е да се отбележи, че за Макс Онлайн можете да получите парите където и да сте в България.
Имайте предвид, че за останалите планове (Макс План, Макс План Плюс и Макс Баланс) може да получите одобрение само ако живеете в град, в който Макс Кредит имат офис, а именно: София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Нова Загора, Асеновград, Видин, Лом, Монтана, Добрич, Каварна, Провадия, Козлодуй, Враца, Мездра, Берковица, Плевен.

Уебсайт: https://www.maxcredit.bg/

Внимание: когато търсите бърз кредит срещу лична карта и без трудов договор, винаги проверявайте лихвите, крайната сума, таксите и четете дребния шрифт. Бъдете информирани преди да решите да теглите каквито и да е бързи кредити онлайн или на място в офис.