Кредит До Заплата с Лоша Кредитна История

Има много причини поради, които може да търсите отпускане на бърз кредит до заплата с лоша кредитна история. Може би сте от тези хора, на които им бавят заплатата и имат спешна нужда от бързи пари на заем онлайн, за да изкарат докато им преведат месечния доход.
Може би имате и лошо кредитно досие в ЦКР, което ще затрудни доста едно кандидатстване за потребителски и бързи кредити. Ясно е, че е трудно да намерите кредит от банка за лица и клиенти с лоша кредитна история и досие.

Но все пак има варианти и то не само от фирми за бързи и лесни онлайн заеми. На тази страница ще Ви запознаем с такива опции.

Преди обаче да предприемете теглене на каквито и да е кредити, винаги проверявайте всички условия внимателно по тях – от лихви до такси и допълнителни разходи.

Бяла Карта

Може би сте чували за нея. Скоро те публикуваха на сайта си, че и хората с лоша кредитна история имат шанс да получат картата.

Бяла карта всъщност е вид кредит под формата на кредитна карта с лимит до 3000 лева. Тя е международна кредитна карта и е без такса за издаване и преиздаване, както и без такси за обслужване и теглене на суми от банкомати в България.

За да имате право да кандидатствате за нея, не се изисква предварително да превеждате каквито и да е суми. Може да кандидатствате изцяло онлайн за нея бързо и лесно.

Самата карта получавате на адрес посочен от вас, като доставката е безплатна.

Вярно, че не е точно кредит веднага с одобрение до минути, но пък е шанс за тези, които търсят бърз кредит до заплата с лоша кредитна история.

По своята същност бяла карта може да се разглежда и като алтернатива на популярните бързи и спешни кредити без доходи, които могат да бъдат с доста високи лихви.

Освен онлайн може да извършите и кандидатстване по телефона. Отпускането и тегленето на парите са при улеснена процедура.

В допълнение, ако не използвате картата, тя е и безплатна за Вас, тоест не дължите лихви.

Сигурно се досещате, че като карта, тя върви и с доста промоции и отстъпки при пазаруване в партньорската мрежа на компанията. Някои от отстъпките достигат дори до 25%.

За да кандидатствате по тази карта е необходимо да имате навършени 21 години. Документите за кандидатсване са: лична карта и тя трябва да е във Вас, когато кандидатствате независимо дали това е онлайн или по телефона.

Повече подробности може да разберете на уебсайта на бяла карта.

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС)

Тъй като разглеждаме темата за кредит до заплата с лоша кредитна история, решихме да разгледаме и предложението на Транскарт Файненшъл Сървисис.

Те предлагат нова услуга кредит без лихва и без вноски за първите 6 месеца. Освен това кредитът е и без доказване на доходи при кредитен лимит до 1500 лева.

Тази нова услуга от ТФС дава възможност на много хора да извършат рефинансиране и обединяване на лоши кредити или бързи кредити с много високи лихви.

Едно такова действие би се отразило и положително върху цялата Ваша кредитна история, защото ще Ви позволи да платите по-бързо и с по-ниски лихви досегашните си просрочени и проблемни кредити.

Как работи този кредит? Каква е процедурата?

Услугата е предназначена предимно за тези, които имат и изплащат в момента бързи кредити с високи лихви. С този кредит получавате кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard.

Когато активирате картата си трябва да наредите balance transfer (баланс трансфер) по сметката по която сега изплащате бързите си кредити, за да ги погасите частично или цялостно. Баланс трансфер може да наредите за сумата до кредитния Ви лимит.
По този начин ще погасите цялото или част от сегашното си задължение към сегашната финансова институция. Сума погасен по този начин ще се отрази като трансфериран баланс по Вашата карта trans.card или trans.card MasterCard.

Важно е тук да отбележим, че през първите 6 месеца на тези трансферирани баланси не им се начиалява лихва. В този период не дължите и никакви погасителни вноски по трансферираните баланси.

След изтичане на тези 6-месеца, трансферираните баланси започват да се олихвяват, но с изгодни лихви, които са доста по-ниски от лихвите по някои бързи кредити.

Кредитите са без поръчители, гаранции и други обезпечения.

Повече информация може да получите от уеб сайта на Транскарт Файненшъл Сървисис.

Истината е, че намирането на кредит до заплата с лоша кредитна история не е лесно, но има няколко варианта не само посочените по-горе.

Може да питате също и различни фирми за бързи кредити дали биха ви отпуснали спешни кредити до заплата например за суми до 500 или 600 лева. Едва ли биха Ви отпуснали по-големи суми.

Все пак всичко зависи от Вашият кредитен профил и кредитно досие. Ако не Ви е чак толкова лоша кредитната история и имате добър и регулярен доход може и да успеете да намерите бързи решения.

Ако обмисляте банките като вариант, не пречи да питате и при тях. Те все пак дават най-ниски лихви, но при тях и изискванията са най-високи.

Каквото и да предприемете бъдете много внимателни. Четете договора и предложенията в детайли. Бъдете информирани за всичко преди да подпишете – за лихвите, таксите, допълнителните плащания и крайната сума.

Ако не сте внимателни може само да задълбочите повече Вашата лоша кредитна история в ЦКР.