Бърз Кредит до Заплата Без Поръчител

Вече в България предложенията за бърз онлайн кредит до заплата без поръчител и без гарант не са малко. Може да намерите както от банки, така и от фирми за бързи пари на заем.
Понякога не стигат парите да изкараме от заплата до заплата и за това прибягваме до спешни и лесни заеми само с лична карта и без обезпечение. На тази страница сме подбрали едни от най-популярните бързи заеми до заплата без изискване за поръчители.

Вивус

Познавате тази фирма със сигурност. Те предлагат едни от най-лесните и експресни кредити с одобрение до 15 минути. Освен това всеки първи кредит до заплата е без лихва и без такси- връщате толкова пари колкото сте взели в началото.

Мкасималната сума, която може да получите е до 1300 лева. Освен това имате възможност и за удължаване на срока на кредита ако имате затруднения при погасяването му.

Интересното, е че Вивус предлага и теглене на допълнителна сума пари преди още да сте изплатили настоящия си бърз заем.

Трябва да посочим и че Вивус работят и събота и неделя и дори през празниците.

Всички заеми са без поръчител, без гарант и изцяло онлайн.

Микро Кредит

Ако имате нужда от бързи пари от заплата до заплата, Микро Кредит може да Ви предложи няколко варианта на кредити.

  • CrediNet – това е много бърз онлайн кредит до заплата без поръчител, без обезпечение и то с 0% лихва. Без посещение в офис, целия процес е много лесен и изцяло онлайн. Максимална сума: кредит до 3000 лева. Само срещу лична карта и без други документи.
  • CrediHome – това е бърз кредит без доказване на доход и без поръчители. Погасява се на равни седмични или месечни вноски. Максимален срок на погасяване – до 12 месеца. Получавате парите в брой само срещу лична карта. Максимална сума: до 3000 лв.
  • CrediGo – много интересен кредит с голяма отстъпка от лихвата и 30 дневен гратисен период. Той също е без обезпечение и без поръчители, но е само за хора с доказан доход. Погасява се на равни месечни вноски като срокът му за погасяване е до 18 месеца. Одобрението е лесно и бързо, а сумата е до 3300 лв.

Микро Кредит е лицензирана от БНБ небанкова финансова институция, която предлага бързи и лесни малки кредити онлайн и на място в офис.

Кредит Инс

И Кредит Инс предлагат бързи кредити до заплата без поръчител и без обезпечение за суми до 1500 лева. Максималният срок на погасяване е до 12 месеца.

Одобрението е доста бързо – до 20 минути. Месечната вноска е фиксирана. Парите се получават в брой. Лихва дължите само за периода през, който сте ползвали заема.

Кандидатстването е само срещу лична карта. Освен това, компанията предлага и възможност за рефинансиране на бързи кредити. Кредит Инс предлага и много отстъпки и промоции за лоялни клиенти.

Нет Кредит

Ако търсите кредит веднага за спешни нужди Нет Кредит има какво да Ви предложат. Нет Кредит рекламират себе си като пари за нула време. Те предлагат 2 вида кредити:

  • Кредит до заплата без поръчител до 500 лева.
  • Бързи кредити на вноски с изцяло онлайн кандидатстване.

Кандидатстването за заем е много бързо и лесно без хартиени договори, изцяло онлайн. Получавате отговор дали сте одобрени или не само до 20 минути.

Ако си одобрен за заем, компанията праща парите за минути. Можеш да ги получиш от банковата си сметка, от банкомат или от пък от най-близката каса на EasyPay.

Условия за кандидатстване: да сте на възраст между 18 и 65 години и да представите валидна лична карта. Услугата се предлага на територията на цяла България стига само да имате достъп до интернет.

Фрий Заем

Фрий Заем предлагат едни от най-бързите онлайн кредити, до минути. Сумата е малка до 700 лева и ако търсите кредит до заплата без поръчител, те предлагат такива.
Предлагат пари до заплата още същия ден за много спешни нужди и финансови проблеми. Услугата е само за български граждани и е без доказване на доход и изцяло онлайн.

Фрий Заем отпуска и кредити за безработни, жени в майчинство и пенсионери и то без обезпечение.

Получавате отговор дали сте одобрен незабавно. Сумата получавате по банковата си сметка. Кандидатстването е много лесно – само попълвате кретка онлайн форма през сайта на компанията.

Тъй като Фрий Заем работи с повечето големи банки в страната ни, ще нареди парите веднага след одобрение и те може да са по банковата Ви сметка още днес за по-малко време от 5 минути.