Кредит С Временен Трудов Договор: Без Постоянен Трудов Договор

Фирмите, които предлагат кредити без доказване на доход, обикновено предлагат и бърз кредит с временен трудов договор без 6 месеца трудов стаж, който още се нарича заем без постоянен трудов договор.
Това са в повечето случаи онлайн бързи и спешни кредити само с лична карта, без поръчител и без обезпечение. На тази страница ще Ви покажем няколко фирми, които не изискват да имате постоянен трудов договор.

1. CrediHome от Микро Кредит

Сигурно вече познавате този заем – CrediHome. Той е един от малкото предложения за кредит без доказване на доход в София и цялата страна.  Максималната сума, която може да получите не е малка – до 3000 лева. Този заем е и без обезпечение и без поръчител, нужна Ви е само лична карта. Одобрението е лесно и бързо, без да губите време и усилия.

Погасяването е на равни месечни или седмични вноски – както на Вас Ви е по-удобно. Срокът на погасяване е от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца, ако сте избрали бърз кредит на месечни вноски. Парите получавате в брой. Лихвата и вноската са фиксирани за срока на заема. Кандидатстването е лесно и бързо, онлайн през сайта на компанията.

Ето и характеристиките на CrediHome, обобщени:

 • Висока максимална сума: до 3000 лева.
 • Бързо и лесно кандидастване и одобрение.
 • Заем само срещу лична карта.
 • Без поръчители и без обезпечение.
 • Без доказване на доход – може и с временен трудов договор.
 • Получавате парите в брой.
 • Фиксирана лихва и равни вноски за периода на заема.

Уебсайт: https://microcredit.bg/credihome

2. Фрий Заем

Фрий Заем също е решение за тези, които търсят бърз кредит с временен трудов договор и нямат още 6 месеца на работното си място. Фрий Заем е известна и с това, че предлага пари на заем за безработни, жени в майчинство и кредити за пенсионери без поръчител. Максималната сума, която може да получите от Фрий Заем е до 700 лева, а срокът на погасяване е до 45 дни.

Одобрението е изключително бързо – само до няколко минутки. Освен това има възможност да получите сумата и до 10 минути след одобрение. Причината, е че Фрий Заем работи с няколко от най-големите банки и парите може да са при Вас до минути след одобрение.

Освен по банковата Ви сметка, може да получите сумата и по Easypay, както Вие предпочитате. Заемите са изцяло онлайн и дори не е нужно да ставате от компютъра, за да кандидатствате. Ето и обобщените особености на тези онлайн заеми:

 • Максимална сума: до 700 лева.
 • Бързо и лесно онлайн кандидатстване.
 • Пари до минути – много бързо и експресно одобрение.
 • Без поръчител, без обезпечение и без доказване на доходи.
 • Пари на заем за безработни, за жени в майчинство, за пенсионери и за тези, които търят бърз кредит с временен трудов договор.

Уебсайт: www.freezaem.com

3. Кредитът с Месечни Вноски от Финансцентър

И това е още една въможност за тези, които търсят бърз кредит без постоянен трудов договор. „Кредитът с месечни вноски“ от Финансцентър е продукт за нови клиенти за суми от 200 лв до 2500 лв. Предназначен е както за клиенти с доказуеми, така и за хора с недоказуеми доходи.

Клиентите, които не могат да докажат доход могат да получат до 600 лв., ако кандидатстват за първи път във Финансцентър. Този кредит също е с погасяване на месечни вноски. Интересно е да се отбележи, че Финансцентър имат по-ниски лихви от типичните небанкови институции и фирми за бързи онлайн заеми.
Одобрението е много бързо, за по малко от 15 минути. Парите може да усвойте веднага след сключване на договора. Лихвата и вноските са фиксирани. Максималният срок на погасяване на този кредит е до 18 месеца. За този кредит може да кандидатствате по 3 начина – онлайн, по телефона или на място в офис на компанията. Ето и обобщените особености на заема:

 • Сума до 2500 лв. ако сте с доказан доход или сума до 600 лева, ако сте с недоказан доход.
 • Изключително бързо одобрение, експресни заеми онлайн с одобрение до 15 минути.
 • Три начина на кандидатстване: онлайн, по телефона и на място в офис.
 • Парите усвоявате веднага след сключване на договора за кредит.
 • Фиксирана лихва и фиксирани вноски.
 • Погасяване на равни месечни вноски.

Уебсайт на Финансцентър: www.financecenter.bg/

Когато търсите кредит с временен трудов договор бъдете внимателни. Това може да са заеми с прекалено високи лихви, тъй като подобни кредити с трудно доказуем доход са по-рискови за финансовите институции. Проверявайте внимателно всички лихви, такси и условия преди да решите да подписвате каквито и да е договори за бърз заем.