Кредит Веднага

Във времената, в които живеем вече е напълно възможно да получим кредит веднага, сега, до няколко минути, Фирмите за бързи онлайн заеми, често се надпреварват по отношение на времето за одобрение.
Ще срещнете предложения за кредити с одобрение до 5 минути, до 6 минути и до 7 минути.

Това напрактика е почти веднага. Освен това по-голямата част от фирмите за експресни онлайн заеми работят с много банки в България и парите може да са по банковата Ви сметка още днес.

Или пък може да си ги вземете от каса на Изи Пей, ако фирмата от която теглите предлага такъв вариант. На тази страница сме подбрали едни от най-бързите онлайн кредити с почти незабавно одобрение.

Кредисимо

Познавате тази фирма. Известна, е с това че първа въведе бързите кредити без лихва в България.

Кредисимо предлага 2 вида заеми: 1. Кредисимо Плюс: за суми до 2500 лв с погасяване на месечни вноски и 2. Кредисимо до заплата до 600 лв. – като всеки първи и пети заем до заплата е без лихва ако го върнете в 30 дневен гратисен период.

Компанията работи изцяло онлайн и на територията на цяла България. Където и да сте стига да имате интернет достъп може да кандидатствате за бърз кредит веднага.

Кандидатствате само с лична карта и самата заявка за кредит е напълно безплатна. Освен това одобрението е супер бързо – само до 7 минути.

Всъщност Кредисимо е една от най-бързите фирми за онлайн заеми у нас.

Уебсайт: http://credissimo.bg/

Вивус

Още един от лидерите на пазара за краткосрочно финансиране. Те също предлагат всеки първи кредит без никакво оскъпяване – 0% лихва и без такси. Връщаш толкова пари, колкото си получил.

Важно е да се знае, че техните бързи онлайн кредити са без поръчител. Това прави одобрението още по-бързо и лесно. Всъщност тяхното одобрение е до 15 минути.

Максималната сума, която може да получите от компанията е до 1300 лева.

Освен това те Ви предлагат и възможност за удължаване на срока на погасяване при нужда и възможност за теглене на допълнителна сума преди да сте погасили изцяло задължението си към тях.

Добре е да знаете, че те работят и събота и неделя и през почивните дни.

Работно време: 8:00 – 20:00 – работни дни, 10:00 – 17:00 – почивни дни и официални празници.

Уебсайт: http://vivus.bg/

Фератум

Няма как да не споменем и тази фирма, когато пишем за бърз кредит веднага. Те имат одобрение в рамките на 5 минути и работят също изцяло онлайн.

Можеш да кандидатстваш от всяко устройство независимо дали е компютър, лаптоп, смарт телефон, таблет и т.н. Важно е да имаш интернет достъп на него само.

Можеш да получиш парите още днес. Компанията също предлага и възможност за удължаване на срока на кредита в случай, че имате затруднения да го погасите.

Различното тук, е че получавате и 3 дни гратисен период. Процедурата е бърза и лесна.

Компанията предлага 2 вика продукти: заем до заплата до 800 лв. и кредит на месечни вноски до 3500 лв.

Важно е да споменем, че Фератум работи денонощно – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

Уебсайт: http://ferratum.bg/

Кеш Кредит

100 % онлайн и бързи кредити. Едно от най-скоростните одобрения – до 6 минути. Тези, които търсят кредит веднага сигурно вече познават добре фирмата.

Предлагат 2 вида продукти: кредитна линия до 2000 лева и кеш на ден до 399 лв.

Различното при Кеш Кредит, е че те предлагат Кеш Клуб. Участието в него Ви осигурява отстъпки за всеки следващ кредит, който теглите.

За удобрение Ви е нужна само лична карта. Усвояването е изцяло онлайн или в офис на компанията – както Ви е по-удобно. Всички лица навършили 18 години имат право да кандидатстват за кредити от Кеш Кредит.

Фирмата предлага също и рефинансиране на бързи кредити.

Стик Кредит

Стик Кредит също предлагат много улеснена и бърза онлайн процедура за кандидатстване и одобрение, която да задоволи нуждите на тези, които търсят кредит веднага.
Кредит може да получите от всяка една точка на страната, стига разбира се да имате интернет достъп.

Компанията предлага 2 вида продукти: кредит до 400 лева и кредит на вноски до 1500 лв. Отговор получавате до минути. Кандидатстването е бързо и лесно, само с няколко клика.

Освен това може да получите сумата и до часове в рамките на същия работен ден. Компанията работи и събота от 10:00 до 17:00 часа.

Атрактивно е и предложението й за всеки първи и всеки шести кредит без лихва. Освен това имате и възможност за рефинансиране на бързи кредити.

При тегленето на кредит веднага от която и да е фирма, не забравяйте да проверите всички условия и клаузи, които Ви предлагат. Четете внимателно и предварително се информирайте за размера на лихвата, крайната сума, която трябва да погасите и всички такси.

Вече има много предложения на пазара – кредити без трудов договор, без доказване на доход, кредити независимо от ЦКР, само с лечна карта и т.н. Предложенията са примамливи, но преди да решите да теглите се информирайте за всички детайли и дребния шрифт.