Бърз Кредит Без Трудов Договор и Поръчител

Ако Ви вълнува въпросът мога ли да изтегля бърз кредит без трудов договор и поръчител, отговорът е че може и то не само до 1000 лева, но и за 1500, 2000, и до 3000 лв. Тези, които търсят онлайн кандидатстване и теглене на кредит без договор за работа и заплата, знаят че това са бързи кредити срещу лична карта.
Отпускане на кредит без трудов договор (дори и за хора с лошо ЦКР) вече предлагат няколко фирми за бързи онлайн заеми и други финансови институции. На тази страница ще разгледаме спешни и бързи кредити без постоянен трудов договор, без поръчители, само с лична карта с лесно и бързо одобрение до минути.

Те работят не само в София, Пловдив, Варна и Бургас, но и в цяла България. Внимание – преди да теглите каквито и да е кредити винаги проверявайте лихвите, таксите и крайната сума, която трябва да погасите!

Микро Кредит – CrediHome

Микро Кредит е популярна фирма за бързи кредити с възможност за онлайн кандидатстване. Те имат няколко вида заеми. Единият от тях – CrediHome е без доказване на доход и без поръчител и без обезпечение.

Той е за суми до 3000 лева с бързо и лесно одобрение и само с лична карта без излишна документация. Сумата се погасява на равни седмични или месечни вноски – както на Вас Ви е най-удобно!

Парите получавате в брой. Максимален срок на погасяване – до 12 месеца. Лихвата е фиксирана за целия период на договора и бързо получавате сумата в брой. Нека обобщим характеристиките на този кредит без трудов договор и поръчител:

 • Бързи пари на заем от 200 до 3000 лева.
 • Само с лична карта, без обезпечение и без поръчители.
 • Без доказване на доход.
 • Получавате парите в брой.

При този кредит Ви обслужва персонален кредитен консултант на Микро Кредит.

Уебсайт: https://microcredit.bg/credihome

Транс Карт – Кредит без Доказан Доход и Без Лихва И Вноски за 6 Месеца

За тези, които имат неизплатени до момента бързи кредити и се чудят как да взема кредит без трудов договор и поръчител, Транс Карт имат уникално за България предложение.

Те предлагат кредит без лихва и без вноски за първите 6 месеца и това са специализирани кредити за рефинансиране и обединяване на бързи кредити при изгодни условия и ниска лихва. Тоза заем е под формата на кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard.

Процедурата за получаване на този кредит е следната. Заявявате карта trans.card или trans.card MasterCard. След активирането на картата нареждате balance transfer. С този balance transfer покривате досегашните си бързи кредити по сметката по която ги плащате. Сумата не може да е по-висока от кредитния лимит на кредитната Ви карта.

Така, с този balance transfer погасявате изцяло или частично досегашните си задължения към досегашните си кредитори.

Изплатената така сума ще се отрази като трансфериран баланс по Вашата кредитна карта (trans.card или trans.card MasterCard). След това в първите 6 месеца този трансфериран баланс не се олихвява и освен това за тези 6 месеца не дължите и никакви лихви.

Така получавате бърз кредит без лихва и без вноски за първите 6 месеца. Освен това този кредит е и без доказване на доход за суми до 1500 лева.

Всички кредити по кредитните карти trans.card и trans.card MasterCard са без поръчител, без гаранти и без обезпечение. Нека да обобщим характеристиките, за да е по-ясно.

 • Кредит без доказване на доход до 1500 лева.
 • Кредит без лихва и без вноски за първите 6 месеца.
 • Без поръчител, без обезпечение и без гаранти.
 • Възможност да рефинансирате досегашни Ваши бързи кредити.
 • Ниски лихви.

Какво става след изтичането на тези 6 месеца? Баланс трансферът (Вашият кредит) започва да се олихвява, но лихвата и вноската са значително по-ниски отколкото тези на много фирми за бързи кредити.

Както казахме услугата е уникална за страната ни и е насочена към тези, които искат да погасят и рефинансират досегашните си бързи кредити.

Уебсайт: https://www.transcard.bg/bg/

Фрий Заем

Фрий Заем са известни с това, че предлагат спешни и бързи кредити онлайн без договор за работа и пари на заем за безработни, за пенсионери и жени в майчинство.

Максималната сума, която може да получите от тях е до 700 лева – пари до заплата още в същия ден. Процедурата по кандидатстване и одобрение е много лесна и бърза, изцяло онлайн.
Освен това тъй като Фрий Заем работи с повечето банки в страната, веднага след одобрение парите Ви се превеждат и има шанс да получите сумата до минути.

Кредитите са без поръчител без обезпечени и без запис на заповед. Ето и обобщените характеристики:

 • Кредит без трудов договор и поръчител, без обезпечение.
 • Максимална сума – до 700 лева.
 • Много лесно онлайн кандидатстване.
 • Пари до минути – може да получите парите още днес до минути.

Уебсайт: www.freezaem.com