Кредит Без Доказване на Доход от Банка и Без Трудов Договор

Може би едно от най-трудните неща на кредитния пазар е да се намери бърз потребителски кредит без доказване на доход от банка. Знаете, че на банките са най-високи изискванията и най-ниски лихвите.
Все пак силната конкуренция между популярните банки, налага те да станат по-гъвкави и някои от тях имат вече и спешен и бърз банков кредит без трудов договор и без поръчител, само срещу лична карта и с онлайн кандидатстване и отпускане.

Разбира се сумите, които може да получите при тези условия не са големи – до 1000, 3000, 5000, максимално 10000 лева.

На тази страница сме подбрали предложения за теглене на лесни и бързи банкови кредити без доказване на доходите и с минимум документи и изисквания.

WEB Кредит от ЦКБ (Централна Кооперативна Банка)

Това е нов интересен кредит от Централна Кооперативна Банка, които е с минимум изисквания. Той е лесен и бърз потребителски кредит, предназначен за всички, които имат нужда от спешни пари на заем за покриване на неотложни финансови нужди.

Максималната сума, която може да получите по този заем е до 3000 лева.

Кандидатстването е без доказан доход, без трудов договор и без поръчител. Максималният срок на кредита е до 2 години.

Сигурно сами се досещате, че лихвеният процент е доста по-нисък от този на бързите спешни кредити без доходи или на популярните напоследък кредити независимо от ЦКР.

За да получите този кредит са необходими няколко неща. Първо Ви е нужен квалифициран електронен подпис (за онлайн кандидатстване). Ако нямате такъв, можете лесно да го получите от офис на ЦКБ, който Ви е удобен и близък.

С Вашия електронен подпис трябва да попълните и подпишете заявката за WEB Кредит. Заявката може да я вземете от сайта на банката.

Банката ще прегледа Вашата заявка и ще Ви върне бърз отговор – само до 2 часа.

Ако Ви одобри, банката ще Ви прати подписан от нея договор за бърз кредит.

Вие трябва да подпишете този договор с Вашия електронен подпис и да го пратите на банката обратно по мейл.

Парите по кредита ще Ви бъдат отпуснати по Вашата банкова сметка много бързо – в рамките на работния ден.

Цялата процедура по тегленето и отпускането на този потребителски кредит без доказване на доход от банка е лесна и бърза, без да губите време и за спешни нужди.

Ще споменем и че този WEB Кредит е включен в специалния WEB Пакет на ЦКБ. С WEB Пакета можете да използвате различни банкови продукти в Интернет.

Например да си поръчате кредитна карта, да кандидатствате за кредит, да се абонирате за различни услуги като SMS известие и др.
За да ползвате обаче този WEB Пакет, трябва да имате квалифициран електронен подпис.

Повече подробности може да получите от сайта на ЦКБ.

Потребителски кредит „Бързо, Кредит“ от Уни Кредит Булбанк

В темата за бърз потребителски кредит без доказване на доход от банка, ще споменем и този заем от Уни Кредит, кйто е само срещу лична карта.

Уни Кредит Булбанк е една от наи-ивестните банки в нашата страна, която предлага разнообразие от потребителски и ипотечни кредити.

„Бързо, Кредит“ е сравнително нов техен продукт, който е за суми до 10000 лева. Той е специализиран за хора, които имат нужда от спешни пари за непредвидени финансови разходи и проблеми.

Лихвата е фиксирана за целия срок на кредита и се кандидатства само с лична карта. Ако търсите и кредит веднага, този продукт е с отговор само до 2 часа.

Освен това е и банков кредит без поръчител, без обезпечение и без превод на работна заплата по сметка на банката. При желание от Ваша страна имате и възможност за сключване на застраховка със застрахователна компания, която е партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

Срокът на погасяване на този заем е от 3 до 72 месеца, а минималният размер на сумата е до 500 лева.

Може да ползвате кредита за медицинско лечение, ремонт, обзавеждате, покупка на техника, рефинансиране или обединяване на лоши кредити, екскурзия в чужбина или покриване на други спешни разходи.

За да кандидатствате е необходимо да имате лична карта. Може да кандидатствате онлайн през сайта на Уни Кредит, по телефона или на място в един от офисите на банката.

Експресен Кредит за 15 минути от Тексим Банк

Тексим Банк е една от първите частни банки в страната. Тя предлага едни от най-бързите и лесни банкови кредити за по-малки суми. Тук ще разгледаме нейния кредит Експресен Кредит чрез Изи Пей.

Това е овърдрафт, които е само с лична карта, без поръчител и без превод на работна заплата по сметка на банката.

Максималната сума, която може да получите е до 3000 лева.

Одобрението наистина е много експресно – с отговор до 15 минути. Може да кандидатствате в над 200 офиса на Тексим Банк и Изипей.
Срокът на погасяване е 1 година с автоматично подновяване (тъй като е овърдрафт) и не е нужно да искате погасяване в края на периода.

Кандидатстването е бързо и лесно, само с лична карта без допълнителни документи на касите на „Изипей“ или в Банката.

Намирането на бърз потребителски кредит без доказване на доход от банка е трудна задача. Разбира се, че е по-добре да можете да докажете доход от трудов договор, така ще получите и по-изгодни лихвени нива.

Все пак ако нямате такава възможност, бъдете внимателни и проверявайте лихвените нива, които Ви се предлагат.

Ако искате да видите списъка на всички банки в България и да проверите техните продукти, сайта на БНБ ще Вие е полезен.