Кредитна Карта без Трудов Договор и без Доказване на Доход

Понякога изпадаме в трудни финансови ситуации, като липса на пари когато сме безработни и тогава много хора търсят кредитна карта без доказване на доход и само с лична карта. Макар и не много, има няколко такива предложения дори не само за кредитни карти без трудов договор, но и за такива за хора с лоша кредитна история и лошо ЦКР.
Кредитните карти по начало са с доста по-ниски лихви от бързите онлайн заеми, но са с по-висок лихвен процент от потребителските кредити. Преди да решите да теглите каквито и да е финансови кредитни продукти винаги проверявайте предварително лихвата, таксите и условията по тях.

На тази страница сме подбрали няколко предложения за кредитна карта само срещу лична карта без доказуем доход. Все пак прибягвайте до такива варианти само ако сте сигурни, че ще може да ги погасите своевременно.

Транскарт Файненшъл Сървисис

Транскарт Файненшъл Сървисис предлагат различни видове кредитни карти в България. Интересното при тях е услугата им кредит без лихви и вноски и без доказване на доходи за суми до 1500 лв.

Тази услуга е нова по вид за страната ни. Целта й е да даде възможност на хората със скъпи кредити да ги рефинансират. Също така с нея може да извършите и обединяване на лоши кредити с високи лихви.

Процедурата е следната: заявявате кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard. След като активирате картата си, трябва да наредите balance transfer. С този баланс трансфер погасявате напълно или частично досегашен Ваш скъп кредит по сметката, по която го плащате.

Размерът на сумата не може да е по-висока от размера на кредитния лимит по Вашата кредитна карта. Сума, която сте погасили по този начин ще се отрази като трансфериран баланс по Вашата карта – trans.card или trans.card MasterCard.

Интересното тук е също, че в първите 6 месеца не дължите лихва по трансферираните баланси. Освен това, в този период не плащате и никакви погасителни вноски по тези трансферирани баланси.

След изтичането на тези 6 месеца безлихвен период, започвате да плащате лихва по трансферираните баланси, но тя е в пъти по-ниски от лихвите по някои бързи кредити.

Така получавате и кредит и кредитна карта без доказване на доход и без трудов договор. В допълнение кредитите по картите trans.card и trans.card MasterCard са без поръчител, без гаранции и други обезпечения.

С тази карта получавате и доста интересни отстъпки при пазаруване.

Заявка за картата може да направите онлайн през сайта на Транскарт Файненшъл Сървисис, по телефона или на място.

Кредитна Карта Одесос от Централна Кооперативна Банка

ЦКБ е известна с това, че предлага кредитни карти, които Ви позвляват да ползвате изгоден кредит в целия свят.  С тях може лесно да пазарувате в Интернет и да плащате битови сметки и други разходи.

За тези, които търсят кредитна карта без доказване на доход и без трудов договор, ЦКБ предлага карта Одесос. Тя е безконтактна карта само срещу лична карта и без документи за доход за суми до 5000 лева.

Всъщност карта Одесос е едновремено и кредитна и дебитна карта. С нея имате възможност да ползвате и овърдрафт.

Интересното при тази карта, е че може сами да изберете дизайна й срещу малко допълнително заплащане.

Бяла Кредитна Карта

Сигурно познавате вече Бяла карта. През последните години стана много популярна в нашата страна. Хората, често я използват нея вместо да теглят бързи кредити.

Тя е международна кредитна карта и има лимит до 3000 лева. За да я получите не се изисква предварително да превеждате суми по нея.

Освен това няма такси за издаване и преиздаване, както и за теглене от банкомати в България.
За нея може да кандидатствате по телефон или онлайн. Доставя Ви се безплатно на Вашия адрес, който посочите.

Известна е и с това, че предлага доста продуктови промоции и има партньорска мрежа за постоянни отстъпки. Някои отстъпки са до 25%.

Предлага и 24/7 обслужване на клиенти. Ако не я използвате картата е напълно безплатна за Вас – не дължите суми на издателя.

Бяла карта се предлага от дружеството АКСЕС ФАЙНАНС ООД – небанкова финансова институция, която предлага парични заеми.

Ако сте от хората, които търсят кредити независимо от ЦКР, добре е да знаете, че имате шанс за одобрение за Бяла карта дори и с лоша кредитна история.

Валидността на картата е 2 години от датата на издаване.

Документи за кандидатстване: валидна лична карта и тя да е във Вас в момента на кандидатстването.

Решението за избор на кредитна карта не е лесно. Има доста неща, за които да внимавате и които да съобразите като например годишен лихвен процент, текущи и годишни такси, отстъпки при пазаруване и др.

С още по-голямо внимание трябва да подхождате, когато търсите спешни кредити без доходи и кредитна карта без доказване на доход. Проверявайте внимателно всички условия, лихви, такси, допълнителни плащания и т.н. Четете внимателно договорите и изискванията.

Не подписвайте нищо преди всяка точка от договора да Ви е напълно ясна и да знаете какви са точно Вашите задължения и разходи. Бъдете внимателни и питайте предлагащия всичко което не Ви е ясно или съмнително.

Попринцип каквито и кредитни продукти да теглите винаги сравнявайте и внимателно проверявайте условията.