Онлайн Бързи Кредити в Събота и Неделя и Денонощно

На българския кредитен пазар вече има няколко фирми, които предлагат теглене и отпускане на онлайн бързи кредити в събота и неделя и дори има и компания, която предлага заеми не само през уикенда, но и денонощни бързи кредити – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.
Повечето от тях са само с личка карта, без поръчител, без обезпечение и дори има предложения за кредити без доказване на доход от трудов договор. Със сигурност знаете че има и много спешни заеми до заплата без лихва, които също могат да Ви бъдат отпуснат през събота и неделя.

Вивус

Това е една от популярните фирми за бързи онлайн кредити, работещи в събота и неделя и през празници. Предлага спешни и лесни заеми до 1300 лева за неотложни нужди.

Освен това всеки първи кредит от Вивус е без лихва и без такси, връщате толкова пари, колкото сте взели от самото начало. Вивус са популярни и с това, че предлагат лесни кредити без поръчител и без обезпечение с одобрение само до 15 минути, още днес.

Вивус не предлагат все още денонощни заеми, но следващата компания с която ще Ви запознаем предлага кредити денонощно.

Освен това Вивус предлагат и атрактивни условия по заемите си: възможност да изтеглите допълнителна сума пари при нужда и възможност да удължите срока на погасяване на заема. Нека да обобщим най-важните характеристики на заемите от Вивус:

 • Всеки първи кредит без лихва и без никакво оскъпяване.
 • Максимална сума на заема: до 1300 лева.
 • Изцяло онлайн кредити.
 • Заеми без поръчител.
 • Одобрение до минути: до 15 минути.
 • Бързи кредити в събота и неделя.

Работното време на компанията е 8:00 – 20:00 – през работни дни и 10:00 – 17:00 през уикенда, почивни дни и официални празници.

Уебсайт: https://www.vivus.bg/

Фератум

Фератум е известна с денонощните си заеми онлайн, по всяко време. Освен това те предлагат и доста по-големи суми в сравнение с някои други фирми за онлайн заеми – до 3500 лева.

Фератум предлагат бърз кредит на месечни вноски до 3500 лева и малък кредит до заплата до 800 лева. Освен това компанията предлага и бърз безлихвен заем до 400 лева и то за целия срок на договора.

Кандидатстването е много лесно онлайн, като можеш да кандидатстваш от всяко устройство с интернет достъп. Одобрението е изключително лесно и спешно – само до 5 минути. Можеш да получиш сумата още днес.

Фератум се отличава с това, че предлага и 3 дневен гратисен период и възможност за удължаване срока на договора. Разбира се, най-уникалното на фирмата е че предлага кредити без почивен ден, денонощно, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нека да обобщим и характеристиките на заемите от Фератум:

 • 3 вида кредити: кредити на вноски до 3500 лева, кредит до заплата до 800 лева и първи кредит без лихва до 400 лева.
 • Изцяло онлайн.
 • Много бързо и спешно одобрение: кредит онлайн за 5 минути.
 • Денонощни заеми, по всяко време. Без почивен ден!
 • 3 дни гратисен период.
 • Можеш да получиш парите още днес – спешни и експресни заеми за неотложни нужди.

Уебсайт: www.ferratum.bg

Кредисимо

Кредисимо също е решение за тези, които търсят онлайн бързи кредити в събота и неделя само с лична карта и минимум документация.

Кредисимо е много известна с двата си продукта – кредит до 2500 лева с погасяване на равни месечни вноски. И всеки първи и пети кредит до заплата до 600 лева без лихва, ако го върнете в определен гратисен период от 30 дни.

Одобрението е лесно – кредит срещу лична карта без трудов договор и без губене на време. Одобрението е и изключително бързо – само до 7 минути. Кредитите се отпускат на територията на цялата страна онлайн, стига само да имате достъп до интернет.
Кандидатстването е напълно безплатно – без допълнителни такси и без платени СМС-и.

Нека да обобщим и характеристиките на бързите онлайн заеми от Кредисимо:

 • 2 вида кредит: кредит до 2500 лева и кредит до заплата без лихва до 600 лева.
 • Изключително спешно и експресно одобрение: до 7 минути.
 • Бързи кредити в събота и неделя с онлайн кандидатстване за цялата страна.
 • Кредит само с лична карта и без излишни докуемнти.

Работно време на Кредисимо: Понеделник – Петък: от 8:00 до 20:00 часа; Събота: от 09:00 до 16:00 часа и Неделя: от 11:00 до 17:00 часа.

Уебсайт: https://credissimo.bg/

Нет Кредит

Накрая ще посочим и Нет Кредит като фирма за бързи онлайн кредити. Те всъщност не работят в неделя, а само в събота и през работни дни.

Нет Кредит предлагат 2 вида бързи онлайн кредити и пари до минути: кредит до 2500 лв. и заем до 500 лева. Първият кредит е без лихва. Компанията отпуска онлайн кредити на територията на цяла България, стига само да имате достъп до интернет.

Може да получите сумата още днес, в рамките на няколко часа след одобрение. Ето и обобщените характеристики:

 • 2 вида кредити: до 2500 на месечни вноски и кредит до 500 лева.
 • Много бързо одобрение и кандидатстване.
 • Изцяло онлайн кредити.
 • Получаваш сумата за нула време.

Работно вереме на Нет Кредит: от понеделник до петък: 08:00–18:00 ч. и събота: 10:00–17:00 ч.

Въпреки, че Нет Кредит не предлага точно бързи кредити в събота и неделя, а само в събота, компанията може да Ви даде спешен отговор и много лесно получаване на парите след одобрение.