Кредити За Пенсионери Без Поръчител

На много хора от третата възраст се налага да търсят спешно банкови или бързи кредити за пенсионери без поръчител, без обезпечение, без гаранти и само с лична карта. Варианти вече има за такива заеми и те са няколко дори и с кандидатстване онлайн.
Хората в пенсионна възраст в България не са малко и повечето от тях са с ниски доходи от пенсия и често търсят спешни пари на заем без поръчителство.

На тази страница сме подбрали предложения както за банков кредит за пенсионери без поръчители, така и бързи пенсионерски кредити.

1. Потребителси Кредит за Пенсионери от Инвест Банк

Инвест Банк предлага кредити за хора, получаващи доходи от пенсия. Те са за суми до 5000 лева. Лихвата е фиксирана за целия срок на договора. Интересното при този кредит е, че не се изисква поръчител, но ако предоствите такъв ще получите намаление от лихвата.

За да ползвате заема, трябва да превеждате пенсията си по сметка на банката. Освен това е необходимо да сключите застраховки злополука и заболяване.

Уебсaйт на банката: www.ibank.bg

2. Потребителски кредит “Златна Възраст“ от СиБанк

Този кредит е за доста голяма сума – до 10000 лева. Минималната е 1000 лева. Максималния срок, за които трябва да върнете парите на заем е до 5 години (или 60 месеца).

Потребителски кредит “Златна Възраст“ е със залог на вземания с произход от пенсия т.е. трябва да превеждате пенсията си по сметка на банката. Освен това трябва да сключите и застраховка “Живот.“

Кредитът се погасява на равни месечни вноски, а усвояването е еднократно.

Уебсaйт на банката: www.cibank.bg

3. Бързи Кредити за Пенсионери от Кредисимо

Ако търсите спешни и бързи кредити за пенсионери без поръчител и то с лесно онлайн кандидатстване, Кредисимо предлага такива само с лична карта.

Кредисимо предоставя много лесно одобрение. Всичко, което трябва да направите е да имате достъп до компютър и интернет, да отворите сайта на Кредисимо и да попълните онлайн заявката им за кредит.

Кандидатстването е без други документи – пари на заем за пенсионери само с лична карта. Отговор дали сте одобрен ще получите много бързо – до 7 минути, още днес.

След одобрение, парите се получават по банковата Ви сметка или на каса на Изи Пей – както на Вас Ви е по-лесно. Максималната сума, която може да получите е до 2500 лева.

Всичко е изцяло онлайн, без да ставате от компютъра.

Уебсайт: credissimo.bg

4. Кредит Макс План + от Макс Кредит – зa Пенсионери по Стаж и Възраст

И това е бърз кредит за пенсионери без поръчител с лесно и експресно получаване на сумата. Максималната сума, която може да вземете е до 2000 лева само срещу лична карта.

Това е бърз кредит на месечни вноски, като максималният срок на погасяване е 12 месечни вноски. Освен това има и гратисен период: до 45 дни. Може да кандидатствате по този заем по 4 начина: онлайн, кредит по телефона, на място в офиса на Макс Кредит или у Вас.

Парите получавате или по банковата си сметка или в офис на Макс Кредит – както Вие прецените. Този продукт е само за пенсионери по стаж и възраст.

Уебсайт: www.maxcredit.bg

5. Фрий Заем

Фрий Заем е бърз кредит без обезпечение – услуга на Фератум. Фрий Заем предоставя много спешни кредити онлайн с лесно и бързо кандидатстване.

Кредит веднага до 700 лева и трябва да ги върнете до 45 дни. Одобрението е до минути, а парите може да получите също до няколко минути, тъй като Фрий Заем работи с повечето големи банки в страната и сумата може да е при вас изключително бързо.

Фрий Заем е кредит без ограничения – той е кредит за безработни, за жени в майчинство за пенсионери и самонаети. Освен това Фрий Заем е и бърз кредит без доказване на доход и без трудов договор.

Уебсaйт: www.freezaem.com

6. Кредит за пенсионери от Банка ДСК

И това е един от малкото потребителски кредити за пенсионери без поръчител в България. Размерът на кредита е голям – от 500 до 10000 лева или от 250 евро до 5000 евро.

За да получите заема е необходимо да се съгласите да превеждате пенсията си по сметка на банка ДСК. Важно е да се одбележи, че няма възрастово ограничение за да получите този заем. Имате и гратисен период за издължаване на главницата – до 3 месеца.
Може да изберете дали да погасявате този заем на равни или на намаляващи вноски. Дълъг срок на издължаване – 10 години.

В допълнение може да получите и лихвени отстъпки, ако се включите в програмата на банката – ДСК Партньори. При ползване на ДСК PAY или ДСК PAY +, също получавате допълнителни лихвени отстъпки.

Уебсaйт на банката: www.dskbank.bg

Когато търсите кредити за пенсионери без поръчител имайте предвид, че банковите заеми са с доста по-ниски лихви, отколкото предоставят фирмите за бързи оналйн заеми.