Кредити Без Поръчител

Ако търсите отпускане и теглене на изгодни онлайн бързи кредити без поръчител, тази страница ще Ви е полезна. За тези, които се питат как да изтегля кредит без поръчител, тук сме подбрали 10 пари на заем без поръчителство както от фирми за спешни и лесни кредити онлайн, така и бързи банкови кредити с по-ниски и изгодни лихви.
Освен това някои от кредитите са и без доказване на доход, без трудов договор, само с лична карта и заеми до заплата и на вноски без поръчители с одобрение до минути.

1. Виртуален Микрокредит от БАКБ

Ако търсите теглене на бърз кредит от банка, с по-ниска лихва отколкото на фирмите за бързи онлайн заеми, Българо-американска кредитна банка има решение. Те предлагат иновативен бърз кредит на вноски без поръчител и без обезпечение до 2000 лева.

Цялата процедура по кандидатстването и одобрението за кредит е изцяло онлайн, не е нужно да ходите до банката. Без такса за кандидатстване.

За да получите този кредит онлайн обаче, трябва да притежавате Квалифициран електронен подпис (КЕП). КЕП се взима бързо и лесно от самата банка.

Уебсайт: https://www.bacb.bg/

2. Бъзр Кредит Без Поръчител от Тексим Банк

Още един много лесен и бърз кредит без поръчители от банка и с по-ниска лихва от много фирми за бързи кредити. Одобрението е много лесно и спешно – само до 2 часа.

Максималната сума, която може да получите е до 7000 лева. Без изискване за превод на работна заплата.

Това е бърз кредит на месечни вноски с 3 начина на кандидатстване: онлайн, по телефона и на място в офис на банката – както на вас ви е най-удобно.

Уебсайт: http://www.teximbank.bg

3. Бързи Кредити Без Поръчител от Микро Кредит

Микро Кредит има 3 предложения за кредити без поръчител – CrediGo, CrediHome и CrediNet. Последният е с изцяло онлайн кандидатстване, а CrediHome е заем без доказване на доход и без трудов договор.

Всички кредити са на вноски – равни месечни фиксирани вноски. Микро Кредит е и решение за тези, които търсят бързи пари до заплата за спешни нужди и теглене на заем без трудов договор.

Уебсайт: https://microcredit.bg/

4. Вивус

Няма как да говорим за бързи онлайн кредити без поръчител и да не споменем Вивус. Те предлагат едни от най-бързите пари на заем до заплата и на вноски – кредит веднага за цялата страна.

Одобрението е само до 15 минути, а кандидатстването е супер лесно – изцяло онлайн без да ставате от компютъра. Всеки първи кредит е без лихва, а максималната сума, която може да получите е до 1300 лева.

Освен това имате и възможност за удължаване на срока на заема и теглене на допълнителна сума пари.

Уебсайт: https://www.vivus.bg/

5. БНП Париба

Ако търсите бързи кредити без поръчител за по-големи суми – до 70000 лева, БНП Париба има няколко такива заеми и то с онлайн кандидатстване – кредит за кола, кредит за ремонт, кредит за обзавеждане и т.н. Лихвите пак са по-ниски от много фирми за бързи заеми, а одобрението е бързо – за един ден.

Всички кредити са без поръчителство, без изискване за превод на работна заплата и с фиксирана месечна лихва. Погасяване на равни месечни вноски.

Уебсайт: http://www.bnpparibas-pf.bg

6. Кредит CITY CASH MONTH

Връщаме се отново на бързите кредити без поръчител. CITY CASH MONTH е кредит от фирма CITY CASH за максимална сума до 3000 лева и бързо одобрение. Това е кредит само с лична карта.

Компанията предлага и интересни промоции по този кредит. За да кандидатствате за него трябва да сте навършили 18 години.

Уебсайт: https://citycash.bg

7. Кредит Бързи Пари от Ти Би Ай Кредит

Сигурно познавате този кредит, писали сме не веднъж за него. Това са лесни, спешени и бързи кредити от банка до 10000 лева и с изключително експресно одобрение – само от 5 минути до 2 часа.

Погасяването е на равни месечни вноски – до 48 месеца. Кредитът е без поръчител и може да кандидатствате онлайн, по телефона или на място в офис на компанията. Без излишна документация и губене на време. Пари до минути от банка при изгодни лихвени условия. Освен това той е и решение за тези, които търсят рефинансиране на лоши кредити.

Уебсайт: https://tbibank.bg

8. „Бързо Кредит“ от УниКредит Булбанк

Тове е също много бърз потребителски кредит от банка без поръчител и само с лична карта. максималната сума е голяма – до 10000 лева. Ако търсите бързи пари на заем за спешни случаи и за по-големи суми, УниКредит Булбанк има решение.

Отговорът дали сте одобрен е само до 2 часа – бързо и експресно. Лихвата е фиксирана за целия срок на договора. Не се изисква поръчителство, обезпечение и не се изисква превод на работната Ви заплата по сметка на банката. Погасяването е на равни месечни вноски.

Уебсайт: https://www.unicreditbulbank.bg

9. Смайл Кредит

Това е фирма за бързи онлайн заеми, която предлага 2 вида кредити без поръчител – кредит до заплата до 600 лева и кредит на вноски до 1500 лева.
Кандидатстването е изключително лесно и експресно – изцяло нлайн, само с 4 клика, за цялата страна. Пари на заем до минути – одобрението е само до 20 минути.

Освен това те предлагат и възможности за рефинансиране на кредит.

Уебсайт: https://smilecredit.bg

10. Бяла Карта

Бяла карта е бърз кредит под формата на кредитна карта без поръчител с кредитен лимит до 3000 лева и бързо одобрение.

Плащате лихва само за сумата, която ползвате. Бяла карта е и шанс за тези, които търсят кредит до заплата с лоша кредитна история. Кандидатстването е много лесно – онлайн или по телефона.

След одобрение картата Ви се докарва безплатно на посочен от вас адрес. Бяла карта е вариант за тези, които търсят бързи онлайн кредити без поръчител за спешни нужди.

Уебсайт: https://bialakarta.bg/