Заем Срещу Ипотека Без Доказване на Доходи

Когато става въпрос за теглене на кредит и заем срещу ипотека без доказване на доходи, на кредитиния пазар в България има варианти. Повечето такива пари на заем са от небанкови финансови дружества и къщи, въпреки че има предложения и от банки за ипотечни кредити без доказан доход и без трудов договор.
В зависимост от размера на ипотеката и на сумата, която искате може да намерите разнообразни предложения. На тази страница ще Ви представим няколко кредити срещу ипотека без доход. Някои от тях са дори и за хора с лошо ЦКР (лоша кредитна история).

1. Ленно

Ленно предлага кредити без изискване за доказване на доход както за физически, така и за юридически лица – малки фирми или големи предприятия. Одобрението е много бързо – само до 2 часа след кандидатстване.

Интересното тук е, че компанията Ви позволява да усвоявойте до 2500 евро (или 5000 лева) преди ипотеката, а остатъка до 24 часа след като Ленно получи всички необходими документи.

Ленно одобрява почти всеки, който предостави подходящо обезпечение. Ако сте редовен бизнес клиент и плащате редовно, компанията връща 77% от платената лихва.

Ленно предлага и кредит без лихва за фирми, ако погасите бизнес заема си до 90 дни след изтеглянето му и ако е сте бил редовен през целия период.

В допълнение Ленно предоставя и кредити независимо от ЦКР, кредити за пенсионери и хора над 65 годишна възраст, спешни кредити без доходи и др.

Уебсайт на компаниата: https://lenno.com

2. Сис Кредит

Сис Кредит също са решение за тези, които търсят заем срещу ипотека без доказване на доходи. Те предлагат лични кредити до 30000 лева срещу обезпечение на недвижимо имущество. Срокът на погасяване е от 1 месец до 2 години.

Компанията предлага и възможности за рефинансиране на бързи кредити или друг вид заеми. Схемата на погасяване е гъвкава, съобразно Вашите възможности и предпочитания. Кредитът е без такса за пълно или пък за частично предсрочно погасяване.

Този заем е и без доказване на дохода, кредит без трудов договор, без месечна такса за управление, без такса за оценка на имотите и без такси за разглеждане на документите Ви.

Отговор дали сте одобрен или не се получава до 2 работни дне след кандидатстване, а кредитната Ви история не е от значение за това дали ще Ви одобрят.

За обезпечение може да служи само недвижимо имущество като жилище, урегулиран поземлен имот и земеделска земя.

Уебсайт на компаниата: http://siscredit.com/

3. София Комерс Кредит Груп 

София Комерс Кредит Груп също предлага интересен вариант за тези, които търсят теглене на заем срещу ипотека без доказване на доходи. Техният ипотечен кредит дори е без лихва за първите 3 месеца.

Може да вземете до 100000 лева срещу ипотека за срок на погасяване от 3 месеца до 7 години. Усвояването на сумата е до 5 работни дни, а получаването на заема е независимо от кредитната Ви история.

Може да ползвате парите за всякакви цели, а лихвата е фиксирана за целия период на кредита. Процедурата по разглеждането на документите и отпускането на заема е изключително опростена, а предварителното одобрение е още същия ден.

Основното условие за да получите заема е да го обезпечите с недвижим имот, като например къща, магазин, апартамент, офис, парцел или земеделска земя.

Уебсайт на компанията: https://www.creditgroup.cc

4. ВиваКредит Оптима

ВиваКредит Оптима е популярен не само с това, че е заем срещу ипотека без доказване на доходи, но и с това, че е и кредит с лоша кредитна история.

Той е заем срещу имотно обезпечение в размер от 5000 до 90000 лева. Освен това с него може да извършите и обединяване на кредити, рефинансиране на лоши кредити – без изискване за доказване на доход и независимо от Вашата кредитна история.

Кандидатстването е много лесно и бързо с предварително одобрение до 24 часа и с минимум документи. Сумата получавате до 3 дни след вписване на първата по ред ипотека. Кредитът се изплаща на вноски от 12 до 60 месеца.

Фиксирана лихва за целия период на кредита. Оценката на имота е безплатна. Вива Кредит е известна компания за бързи заеми онлайн в страната ни.

За да кандидатствате за кредит срещу обезпечение с имот е необходимо да притежавате недвижим имот в големите градове на страната ни, който да послужи за обезпечение.
Когато търсите заем срещу ипотека без доказване на доходи, не забравяйте да четете внимателно всички клаузи и условия по договорите. Проверявайте и сравнявайте лихвите, таксите, допълнителните плащани и дребния шрифт. Както виждате предложения за отпускане и теглене на кредити срещу ипотека без доход има, само внимавайте, смятайте и се консултирайте с професионалисти.

Уебсайт на компанията: www.vivacredit.bg