Жилищен Кредит Без Доказване на Доход

Попринцип има няколко предложения за ипотечен и жилищен кредит без доказване на доход и без трудов договор, но те не са от банки, а от други финансови компании и на тази страница ще разгледаме няколко от тях. Като обезпечение за тези кредити служи даден недвижим имот – къща, апартамент, вила и т.н.
Знаете, че банките търсят доказан доход за да Ви отпуснат кредит срещу ипотека на жилище. Така те си гарантират вземането от Вас. Много млади семейства търсят жилищни кредити без да могат да докажат доход. Само, че тези заеми може да са с по-високи лихви от банковите кредити за покупка на жилище, така че проверявайте внимателно условията.

1. Бърз Ипотечен Кредит от Финансцентър ЕООД

Финансцентър ЕООД е небанкова финансова институция, която е известна с това, че предлага бързи и експресни финансови продукти. Нейни клиенти са попринцип физически или юридически лица, които не могат да покрият критериите за получаване на потребителски, ипотечни или жилищни банкови кредит и се нуждаят от бързо и спешно кредитиране.

Техният Бърз ипотечен кредит е без изискване за трудов договор, така, че е решение за тези, които търсят жилищен кредит без доказване на доход. Одобрението е много бързо – само до 1 час. Минималната сума, която може да получите от този заем е до 5000 лева, а максималната се определя от цената на имота за ипотекиране. Максималният срок за погасяване е до 5 години, а минималния е до 6 месеца.

Лихвата е проста и фиксирана за периода на кредита. Имате възможност и за предсрочно погасяване на заема, при желание от Ваша страна. Това е ипотечен бърз кредит на месечни вноски и е без такса за разглеждане на документите, без такса за оценка на имотите и без такса за усвояване.

Ето и обобщените особености на този заем:

 • Бързо одобрение – до 1 час при наличието на всички необходими документи.
 • Максимален срок на погасяване – до 5 години.
 • Лесно кандидатстване – онлайн или по телефона.
 • Без такси
 • Без доказване на доходи.

Финансцентър предлага и бързи кредити и пари на заем срещу лична карта.

Уебсайт на Финансцентър: www.financecenter.bg

2. Вива Кредит Оптима

И това е вариант за тези, които търсят жилищен кредит без доказване на доход и то с бързо и лесно одобрение. Това е кредит срещу ипотека на имот или жилище от 5 000 до 90 000 лева. Това е също така и кредит за обединяване на задължения, без изискване за доказване на доход и кредит независимо от ЦКР и кредитната Ви история.

Кандидатстването е бързо и лесно с минимум документация и експресно одобрение. Предварителното одобрение е до 24 часа. Освен това оценката на имота е безплатна. Сумата може да получите до 3 дни след вписването на първата по ред ипотека на имота или жилището.
Ипотечният заем се погасява на вноски от 12 до 60 месеца. Лихвата е фиксирана за целия срок на заема. Може да кандидатствате онлайн, по телефона, или на място в някои от 40-те офиси на Вива Кредит. Кредитни услуги се предлагат на хора от цялата страна. Ето и характеристиките на този заем, обобщени:

 • Кредит срещу ипотека на имот или жилище от 5 000 до 90 000 лева.
 • Без доказване на доход.
 • Кредити независимо от Вашата кредитна история.
 • Бързо и лесно одобрение.
 • 3 начина за кандидатстване: онлайн, по телефона, или на място в офис на Вива Кредит.
 • Погасява на вноски от 12 до 60 месеца.
 • Предварителното одобрение е до 24 часа.

Вива Кредит предлага и още много бързи кредити като например бърз кредит сега, бърз кредит с погасяване на месечни вноски, кредит за кола, бърз заем до 8000 лв и др.

Уебсайт на компанията: www.vivacredit.bg

3. Кредит Обезпечен с Ипотека до 100000 лева от София Комерс Кредит Груп АД

София Комерс Кредит Груп АД е небанкова финансова институция специализирана в областта в микро и ипотечното кредитиране. Кредит Обезпечен с Ипотека до 100000 лева е кредит с ипотека със срок на погасяване – от 3 месеца до 7 години.

Недвижимият имот, който служи за обезпечение може да е най-различен например апартамент, къща, парцел, земеделска земя, магазин, офис и др.

Оценката на имота е безплатна,а лихвата е фиксирана. Без такси и комисионни за обслужване. Ето и обобщените характеристики на този заем:

 • Сума: от 7000 до 100000 лева.
 • Бързо и лесно одобрение – още същия ден.
 • Без такси и комисионни за обслужване.
 • Срок на погасяване – от 3 месеца до 7 години.
 • Безплатна оценка на имота.

София Комерс Кредит Груп АД предлага и още редица кредити като например бързи кредити с ипотека, малки кредити без обезпечение, фирмени кредити без обезпечение и др. Тя има и много широка мрежа от партньорски офиси в цялата страна.

Уебсайт на компанията: www.creditgroup.cc

Когато търсите жилищен кредит без доказване на доход бъдете внимателни. Лихвите може да са по-високи от аналогичните банкови продукти. Проверявайте всички условия по договорите и предложенията – лихви, такси, допълнителни плащания и т.н.