10 Експресни Заеми Онлайн

На днешно време много хора търсят бързи, лесни и експресни заеми онлайн с незабавно одобрение, за няколко минути. На тази страница ще видите 10 от най-бързите и спешни онлайн кредити. Попринцип това са пари на заем без поръчител, без обезпечение, само с лична карта.
Повечето от тях са заеми до заплата за суми до 500, 600 или 1000 лева, но има и варианти до 2000 и 3000 лева. Kандидатстването е лесно, изцяло онлайн, без да ставате от компютъра си.

1. Вивус

Вивус предлагат едни от най-бързите онлайн заеми в цяла България с експресно одобрение до 15 минути. Кандидатстването е изцяло онлайн. Освен това кредитът е без поръчител и без обезпечение.

Вивус предлагат пари до заплата без лихва и без оскъпяване. Това важи за всеки първи кредит от тях. Максималната сума, която може да получите е до 1500 лева. С Вивус имате и възможност за удължаване на срока на погасяване и може да изтеглите допълнителна сума още преди да сте погасили изтегления от Вас заем.

Уебсайт: www.vivus.bg

2. Кредисимо

Кредисимо предлагат много бързи и експресни заеми онлайн, само срещу лична карта. Одобрението е до 7 минути. Кандидастването е изцяло онлайн. Компанията предлага 2 вида заеми – кредит до заплата до 600 лева. Всеки първи и пети кредит до заплата е без лихва, ако го върнете в рамките на гратисен период от 30 дни.

Вторият вид заем, който предлага Кредисимо е бърз кредит на месечни вноски до 2500 лева.

Уебсайт: https://credissimo.bg

3. Фератум

Фератум е известна не само с изключително бързото си и експресно одобрение, което е до 5 минути, но и с денонощните си кредити. Фератум работи денонощно, 24 часа на ден и от тях може да вземете дори и кредити в събота и неделя, за спешни и неотложни нужди. Максималната сума, която може да получите е до 3500 лева.

Фератум също предлагат и кредит до заплата без лихва – до 800 лева. Погасяването е на равни месечни вноски, а одобрението и получаването на сумата е бързо и лесно – още днес, до минути.

Уебсайт: www.ferratum.bg

4. Стик Кредит

Стик Кредит са откоро на пазара, но въпреки това и те предлагат спешни и експресни заеми онлайн с одобрение до няколко минутки само. Те предлагат 2 вида продукти – пари на заем до 400 лева и кредит на вноски до 1500 лева.

Освен това, не само всеки първи кредит, но и всеки шести кредит е без лихва. Имате възможност и за рефинансиране на заемите си. Кандидатстването е много лесно и бързо – изцяло онлайн, през сайта на компанията.

Уебсайт: https://stikcredit.bg/

5. Кеш Кредит

Когато става въпрос за експресни заеми онлайн, няма как да не посочим и Кеш Кредит. Те са с едно от най-бързите одобрения в цялата страна – само до 6 минути. Освен онлайн, може да кандидатствате за кредит при тях и по телефона, в Лафка, по вайбър или на място в някои от офисите им.

Те имат офиси в цялата страна. Те предлагат 2 вида продукти – кредит на ден до 399 лева и кредитна линия – до 2000 лева. За да кандидатствате за кредит, Ви е нужна лична карта. Те предлагат експресен кредит сега само срещу документ за самоличност и минимум документация.

Уебсайт: https://cashcredit.bg/

6. Фрий Заем

Фрий Заем са известни с това, че предлагат кредити за безработни, кредити без доказване на доход в София и в цялата страна и кредити за пенсионери без поръчител. Всички заеми са без обезпечение, само с лична карта и с одобрение до минути.

Максималната сума, която може да получите от Фрий Заем е до 700 лева. Срокът на погасяване е до 45 дни. Кредитът е предназначен само за български граждани. Кандидатстването е експресно и изцяло онлайн.

Уебсайт: www.freezaem.com

7. Нет Кредит

Лесни и експресни онлайн заеми може да получите и от Нет Кредит. Освен през делничните дни те работят и в събота и предлагат 2 вида онлайн пари на заем – кредит до 500 лева без лихва и кредит на вноски до 1500 лева за непредвидени нужди и неочаквани ситуации.

Нет Кредит са с лесно и експресно одобрение на заявката Ви за заем и има шанс да получите сумата още днес.

Уебсайт: www.netcredit.bg

8. Микро Кредит

Микро Кредит предлага бързо и лесно онлайн кандидатстване за кредити с експресно одобрение. Максималната сума, която може да получите от тях е до 3000 лева. Те имат няколко вида кредити, като единият от тях е без доказване на доходи и без трудов договор.
Кредитите от Микро Кредит са само срещу лична карта, без поръчител и с погасяване на равни месечни или седмични вноски. Лихвата е фиксирана за целия срок на заема.

Уебсайт: https://microcredit.bg

9. Смайл Кредит

Смайл Кредит предлагат експресни заеми онлайн с одобрение до 20 минути и лесно и бързо кандидатсване – само с 4 клика на мишката.

Максималната сума, която може да получите от тях е до 1500 лв. Те предлагат 2 вида продукти: кредит до заплата до 600 лева без поръчител и кредит на вноски до 1500 лева без поръчител.

Уебсайт: www.smilecredit.bg

10. Мини Заем

И Мини Заем предлагат експресни кредити онлайн с отговор до 30 минути. Парите се превеждат до минути след одобрението Ви за кредит. Парите получавате по банков път или на каса на Изи Пей.

Уебсайт: www.minizaem.bg