Бърз Кредит по Телефона

Възможностите за теглене на бърз кредит по телефона не са малко. Въпреки, че живеем в Интернет Ера, не само онлайн заеми е възможно да изтеглим бързо, лесно и удобно. Може и чрез телефон.
На тази страница сме подбрали едни от най-достъпните бързи кредити по телефона с лесно кандидатстване и спешно одобрение. Някои от тях са кредити без лихва, без поръчител, само с лична карта и без доказване на доход.

Профи Кредит

Ако търсите бърз кредит до 5000 лв без поръчител и по телефона, Профи Кредит може да Ви предложи вариант. Профи Кредит е популярна фирма за бързи кредити в България, която предлага атрактивни условия.

Можете да заявите лесно кредит по телефона в делнични дни, през работното време на компанията от 08:00 до 20:00 ч.

Освен кандидатстване по телефона, Профи Кредит предлага и онлайн и на място в офис заявка за заеми.

Сумата, която можете да получите е от 100 до 5000 лв, а срокът на погасяване е от 4 до 24 месеца. Минимална документация при кандидатстване, одбрение и отпускане на заема.

Условия за кандидатстване: да сте български гражданин на възраст между 18 и 80 години и да имате валидна лична карта.

Телефон за кандидатстване: 0700 17 011

Малък Кредит от ОББ

Ако търсите бързи и лесни кредити от банки с изгодни лихви, тук ще Ви запознаем с предложението на ОББ за бърз кредит по телефона.

Това е малък кредит – до 1000 лева и максимален срок на погасяване до 12 месеца. Лихвата, която може да получите тук е доста изгодна в сравнение с тази на фирмите за бързи кредити.

Има 2 вида лихва: за клиенти, които превеждат работната си заплата по сметка в банката и за такива, които не превеждат. Освен за работещи, този кредит е позволен и за пенсионери.

Предимства на този заем са, че има много бърза и улеснена процедура на кандидатстване за спешни нужди, атрактивни лихвени условия и погасяване на равни месечни вноски.

Телефон за кандидатстване: 0700 117 17

Изи Кредит

Изи Кредит е една от най-популярните фирми за бързи кредити в цяла България, която предлага суми между 100 и 8000 лв. Заемът се погасява на предварително определени седмични, двуседмични или месечни равни вноски.

Изи Креди предлага няколко вида бързи кредити по телефона:

  • Кредит до 3000 лева с кандидатстване само срещу лична карта.
  • Кредит пенсионер – до 2500 лв., съобразен с финансовите възможности на пенсионерите.
  • Кредит до 2500 лв с погасяване на равни месечни вноски.
  • Потребителски заем до 8000 лв. само за ВИП клиенти.
  • Кредит до 5000 лв. специално създаден за работещи хора с доходи от трудов договор.
  • Кредит в Български Пощи и др.

Изи Кредит предоставя бързи кредити в домовете на клиентите си.

Телефон за кандидатстване: 0700 18 100

Потребителски Кредит без Поръчители от Тексим Банк

Тексим Банк е частна банка, която предлага освен стандартни потребителски заеми и бърз кредит по телефона, онлайн и на място.

Потребителски кредит без поръчител е много бърз заем с одобрение само до 2 часа.

Максималната сума, която може да получите е до 7000 лв или до 3500 евро. Срок на погасяване: до 10 години.

Освен това погасяването е на равни месечни вноски. Този кредит е без такса за предсрочно погасяване.

Условия за кандидатстване: лична карта и декларация от работодател, която удосоверява наличие на регулярни месечни доходи.
Освен кредит по телефона, може да кандидатствате и онлайн и на място в офис на компанията. Ако сте одобрен ще получите сумата в рамките на работния ден след подписването на договора за кредит.

Този заем е без изискване за превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

Телефон за кандидатстване в Тексим Банк: 02/903 55 00

Микро Кредит

Микро Кредит също е доста популярна компания, която предлага спешни и бързи заеми, кредит веднага дори и кредит без доказване на доход.

Кандидатстването за кредит е много бързо лесно и удобно. Получавате сумата по банковата си сметка или в брой – както Ви е по-удобно.

Изплащането е на равни седмични или месечни вноски, а кандидатстването е само срещу лична карта.

Микро Кредит има следните видове продукти:

  • CrediNet – това е бърз онлайн кредит до 3000 лева, без посещение в офис, но може да се обадите и по телефона. Всеки първи кредит е без лихва. Кандидатстването е само с лична карта, без поръчители и без обезпечение.
  • CrediHome – бърз кредит от 200 до 3000 лева без доказване на доход и с погасяване на равни седмични или месечни вноски. Получавате парите в брой, без обезпечение и без поръчители.
  • CrediGo – това е изгоден бърз кредит за хора с доказан доход и сума от 600 до 3300 лева. Той е с фиксирана лихва и равни месечни вноски за целия период на заема. Без поръчители и без обезпечение. Освен това получавате и 30-дневен гратисен период.

Освен онлайн кредити и такива на място в офис, Микро Кредит предлага и бърз кредит по телефона:

Телефон за кандидатстване: 0700 14 200