Бързи Пари до Заплата

Най-голямото предимство на фирмите за бързи онлайн кредити, е че могат до осигурят лесни и бързи пари до заплата, за да изкарате месеца или да покриете някакви спешни и неотложни разходи.
Целият процесс на кандидатстване и одобрение е много улеснен и е сведен до минути. Процедурите са изцяло онлайн без да ставате от компютъра. На тази страница ще Ви представим 10 от най-популярните кредити до заплата в страната ни със спешно одобрение и получаване на парите.

1. Кредисимо

Кредисимо е известен със спешните си пари до заплата. Те имат 2 вида заеми: кредит до заплата 600 лева и кредит до 2000 лева на вноски. Всеки първи и пети заем от Кредисимо до 600 лева е без лихва, ако го върнете в определен гратисен период. Важно е да се спомене, че одобрението на Кредисимо е едно от най-бързите в страната ни – до 7 минути.

2. Вивус

Вивус попринцип предлагат заеми до 1300 лева, но те имат и опция – кредит до заплата до 400 лева без лихва. Одобрението при тях е до 15 минути и компанията работи събота, неделя и през почивните дни. Различното при Вивус е че тя предлага онлайн заеми без поръчител. Може да кандидатствате от всяка точка на страната, стига да имате интернет връзка.

3. Фератум

Фератум също е популярно решение за тези, които търсят спешни и бързи пари до заплата. Всеки първи заем до 1000 лева е без лихва. Освен това Фератум предлагат и едни от най-големите суми в индустрията – до 4000 лева. Различното при тях, е че може да получите кредит по всяко време на денонощието – 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Отдел обслужване на Фератум работи денонощно.

4. Стик Кредит

Стик Кредит е една от многото сравнително нови фирми за бързи кредити у нас. Кредит до заплата до 400 лева и кредит на вноски до 1500 лева. Всеки първи и всеки шести кредит е без лихва. Освен това те предлагат и възможности за рефинансиране на бързи кредити онлайн. Може да кандидатствате онлайн или по телефона. Компанията работи и събота, а неделя е почивен ден.

5. Нет Кредит

Още една компания, която предлага бързи пари до заплата без лихва за всеки първи заем до 500 лева. Освен това те имат и кредит до 2500 лева с погасяване на равни месечни вноски. Кандидатстването е онлайн, одобрението е бързо и лесно. Сумата може да получите още днес.

6. Мини Заем

Мини заем отдавна работят на българския пазар и предлагат спешни и лесни онлайн мини заеми. От тях може да получите безлихвени кредити до 500 лева или кредит на вноски до 2200 лева. Парите се получават по банков път или на каса на Изи Пей до минути след като потвърждите договора.

7. Фрий Заем

Това по-скоро е спешен кредит до 700 лева за хора с по-ограничен достъп до кредитиране. Фрий Заем предлагат пари на заем за безработни, кредити без доказване на доход, заеми за жени в майчинство и пенсионери. Одобрението е изключително бързо, кандидатстването е изцяло онлайн, а сумата може да получите още днес – до 5 минути след подписване на онлайн договора.

8. Смайл Кредит

Смайл Кредит предлагат спешни кредити без поръчител и с изцяло онлайн кандидатстване -бързо и лесно, само с 4 клика на мишката. Те имат 2 вида продукти – заем до 500 лева и кредит до 1500 лева без поръчител. Одобрението е бързо – до 20 минутки. Комапнията предлага и възможности за рефинансиране на бързи кредити онлайн.

9. Credirect

Credirect e марка кредити на фирмата Сити Кеш, която предлага бързи кредити с минимум документация и спешно одобрение. Предлагат 2 вида заеми: бързи пари до заплата до 500 лева и потребителски заем до 1500 лева. Отговор – до 20 минути след пускане на онлайн заявка за кредит през сайта на Credirect. Компанията предлага и решения за тези, които търсят кредити без трудов договор и без постоянен договор.

10. Кеш Кредит

Кеш Кредит също предлагат бързи кредити до заплата със сума до 399 лева. Освен това те имат и заем до 2000 лева с погасяване на равни месечни вноски. Одобрението е едно от най-бързите в страната ни – само до 6 минутки. Може да кандидатствате онлайн, по телефона, в Лафка, или в някой от над 70-те офиса на Кеш Кредит в цялата страна. Компанията предлага и много отстъпки, подаръци и интересни условия с тяхната лоялна програма CashClub.

Когато търсите бързи пари до заплата проверявайте внимателно всички условия по дпгпвора – лихви, такси, крайна сума, която трябва да платите. Четете внимателно договора и го подписвайте, само след като всичко Ви е ясно. Внимавайте и за дребния шрифт.