Бързи Кредити Онлайн до 2000 лв

Едни от най-популярните и спешни и лесни кредити са т.н. бързи кредити онлайн до 2000 лв. На тази страница ще Ви представим 10 фирми за бързи онлайн заеми, които предлагат суми до 2 000 лева и дори повече. Някои от заемите са без доказване на доход, без трудов договор, без поръчител и само срещу лична карта.
Единият от заемите дори е и кредит до 2000 лева без лихва и с лесно и експресно одобрение. Имате варианти за кандидатстване за пари на заем не само онлайн, но и по телефона или на място.

1. Микро Кредит

Микро Кредит предлага 3 интересни бързи кредити за суми над 2000 лева. Ако търсите бърз кредит онлайн до 2000 лв. без лихва (с 0% лихва), CrediNet е безлихвен заем до заплата до 3000 лева, без обезпечение и без поръчител.

CrediHome е вторият кредит, който предлага Микро Кредит и е заем без доказване на доход и без трудов договор. Третият кредит се казва CrediGo и е без обезпечние и без поръчител с по-изгодни условия и само с лична карта. Всъщност всички заеми от Микро Кредит са без поръчител, само с лична карта, за суми до 3000 лв.

2. Фератум

Фератум е една от най-известните фирми за бързи заеми онлайн в страната ни и сумата, която може да получите от нея не е малка. Фератум предлагат бързи кредити до 4000 лева. Те предлагат пари до минути – кандидатстването е изключително лесно и бързо – бърз кредит онлайн за 5 минути.

Освен това компанията предлага и пари на заем до заплата без лихва и денонощни заеми, 7 дни в седмицата, 24 часа на ден, включително и през празниците и почивните дни.

3. Макс Кредит

Макс Кредит също предлагат бързи кредити онлайн до 2000 лева и по точно максималната сума, която може да получите от тях е до 3000 лв. Компанията предлага няколко вида кредити само срещу лична карта.

Има и предложение за бързи кредити за пенсионери без поръчител. Погасяването е на равни месечни вноски. Одобрението е бързо и лесно.

4. Кредисимо 

Кредисимо предлага бързи кредити онлайн до 2000 лв. и дори до 2500 лева. Те имат кредит лична карта с лесно и спешно онлайн кандидатстване. 2 са видовете кредит, които може да вземете от Кредисимо.

Кредит до заплата без лихва до 600 лева и кредит на месечни вноски до 2500 лв. Заемите от Кредисимо са без поръчител. Одобрението е много експресно – само до 7 минути.

5. Кеш Кредит

Всички познавате тази фирма, те предлагат иновативни бързи заеми онлайн. Максималната сума, която може да получите е до 2000 лева, бързо и лесно.

Може да кандидатствате онлайн, по телефона, по вайбър, на място в офис или в лафка – както Ви е най-удобно. Те предлагат и пари на заем за безработни, жени в майчинство и пенсионери.

6. Вива Кредит

От Вива Кредит може да получите спешни и бързи заеми за много по-големи суми. Те имат кредит до заплата, кредит на вноски до 8000 лв., бърз кредит за кола и дори заеми срещу ипотека.

Освен това компанията предлага и рефинансиране на бързи заеми и удължаване на срока на кредита.

7. Креди Хелп

Креди Хелп също предлагат бързи кредити онлайн до 2000 лева. Одобрението е изключително бързо – само до 20 минути. Кандидатстването е изцяло онлайн, без да ставате от компютъра.

Кредитите от Креди Хелп са бързи потребителски заеми с погасяване на равни седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски – както на вас Ви е най-удобно.

8. Кеш Бокс

Кеш Бокс предлагат бързи кредити онлайн до 5000 лева с лесно одобрение. Парите на заем са както за физически лица, така и за фирми.
Компанията обслужва клиени от цяла България, независимо в кой град сте. Отговор дали сте одобрен получавате лесно и бързо – до 10 минути след кандидатстване.

9. Профи Кредит

Профи Кредит са отдавна на пазара на бързи онлайн заеми у нас. Те предлагат бързи пари на заем не само до 2000 лева, но и до 5000 лв. Погасяването е на равни месечни вноски. Одобрението е спешно и бързо – до минути.

Освен онлайн, може да кандидатствате по телефона или в офис на компанията. Те имат над 65 офиса в много градове от страната ни. Техните заеми са само с лична карта и минимум документация.

10. Бърза Каса

Бърза Каса предлага също предлагат не само бързи кредити онлайн до 2000 лева, но и до 4000 лева – една от най-големите суми в страната ни за бързи пари на заем. Одобрението е изключително спешно и бързо – само до 10 минути.

От Бърза Каса може да вземете и безлихвен кредит до заплата, само че той е до 1000 лева. Освен онлайн, може да кандидатствате и на място в офис. Бърза Каса предлага пари за хора, които имат спешна нужда от пари или които търсят заеми с погасяване на равни месечни вноски.