Бърз Кредит до 5000 лева

Много хора си казват трябват ми спешно 5000 лв, пари на заем още днес. Има няколко фирми за бързи кредити до 5000 лева и то с лесно онлайн кандидатстване само с лична карта. Не само в големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас може да получите кредит до 5 000 лв., но и в по-малките населени места като Перник, Банкя и т.н.
Освен фирмите за онлайн пари на заем, спешни и лесни кредити до 5000 лева може да получите и от банки. Много банки вече предлагат потребителски бърз кредит с одобрение до минути. На тази страница ще разгледаме 10 от предложения за лесен и бърз заем до тази сума.

1. Кеш Бокс

Кеш Бокс предлагат бърз онлайн кредит до 5000 лева на физически лица и фирми. Кандидатстването е лесно – изцяло онлайн през сайта на компанията. Погасяването е на равни месечни вноски. Може да кандидатствате от цяла България, независимо в кой град се намирате.

Отговор дали сте одобрен получавате много бързо – до 10 минути. След подписване на договора за кредит парите се получават веднага на банковата Ви сметка.

2. Профи Кредит

Профи Кредит са отдавна на пазара на спешни заеми у нас. И те предлагат лесно онлайн кредити до 5000 лева с експресно одобрение. Кандидатстването е чрез сайта им по интернет или по телефона – както Ви е по-удобно. Срокът на изплащане е между 4 и 24 месеца.

Това е бърз кредит на месечни вноски, съобразени с Вашите възможности. Кандидатстването е с минимум документи, без излишно губене на време – само срещу лична карта. Въпреки, че това е кредит лична карта, фирмата може да изисква и доказване на доходи.

3. Кредит Вива Инкредо от Вива Кредит

Вива Кредит е популярна фирми за бързи пари на заем. Тя има няколко кредита за доста големи суми. Единият от тях – Вива Инкредо е бърз заем до 8000 лева. Срокът на погасяване е до 3 години, а сумата се връща на равни месечни вноски.

Освен този заем компаният предлага рефинансиране на заеми, възможност за удължаване на срока, бърз кредит за кола и още други интересни предложения. Продуктите на фирмата са за спешни и неотложни нужди. Предлага заеми в цяла България.

4. Кредит Плюс от Хелп Кредит

Хелп Кредит също е небанкова институция, която предлага различни видове бързи потребителски кредити. Кредит Плюс е нейн продукт, който представлява бърз кредит до 5000 лева със срок на погасяване до 36 месеца.

Усвояването на парите е в рамките на един работен ден след одобрението. Схемата на погасяване е гъвкава, съобразаена с Вашите възможности. Може да кандидатствате онлайн или по телефона.

5. Изи Макс от Изи Кредит

Изи Кредит е една от най-известните фирми за бързи кредити у нас. Работят на територията на цяла България и предлагат различни видове бързи кредити, включително и кредити за пенсионери без поръчител.

Техният продукт Изи Макс е решение за тези, които търсят бързи кредити до 5000 лева с лесно и спешно одобрение. Изи Макс е паричен заем до 5000 лева с кандидатстване онлайн или по телефона.

6. Кредит от Овъргаз Капитал до 7000 лева

И този кредит влиза в категория бързи кредити до 5000 лева с лесно одобрение за спешни и неотложни нужди. Овъргаз Капитал предлага бърз потребителски кредит до 7000 лева и с погасяване до 60 месеца. Лихвата е фиксирана за първите 12 месеца.

Условията са доста интересни и изгодни. Този кредит е без такса за кандидатстване и с възможност за рефинансиране. Това е и кредит без поръчител. Освен този заем, Овъргаз Капитал имат и бърз кредит до 15000 лева и специализиран заем за газификация.

7. И Заем

И Заем също предлагат бързи кредити до 5000 лева с погасяване на равни месечни вноски. Всъщност те имат много продукти – безлихвен кредит до заплата до 500 лева, стандартен онлайн заем до 2000 лева, лесен кредит до 5000 лв, бързи кредити за пенсионери и студенти и др.

И Заем е финансова институция, която предлага спешни и лесни заеми за неотложни нужди и непредвидени обстоятелства.

8. Кредит Експресс 

Кредит Експресс също предлагат бърз кредит до 5000 лева, но за хората, които са вече техни клиенти. Ако ще кандидатствате за първи път при тях максималната сума, която може да получите е до 800 лева. Кандидастването е много лесно и бързо, изцяло онлайн.

Одобрението е само срещу лична карта, а отговор получавате до 2 часа след кандидатстване. Кредитите са без поръчител и без обезпечение.

9. Кредит Бързи Пари от Ти Би Ай Банк

Горните кредити бяха само от фирми за бързи заеми. Ти Би Ай Банк също предлага бързи заеми и то при доста изгодни условия. Нейният „Кредит Бързи Пари“ е бърз заем до 10000 лева с изключително експресно одобрение – от 5 минути до 2 часа. Без поръчители и без излишни документи.
Може да кандидатствате онлайн, на място в офис или по телефона – както Ви е най-удобно. Погасяването е със срок до 48 месеца.

10. Бързо Кредит от УниКредит Булбанк

Това е още един много бърз кредит до 10000 лева от банка с одобрение до 2 часа. И той е без поръчител и без обезпечение, само с лична карта. Лихвата е фиксирана за целия срок на договора. Срок на погасяване – до 72 месеца.

Когато търсите бързи кредити до 5000 лева бъдете внимателни и проверявайте всички лихви и условия по договорите и предложенията. Обмислете банките като вариант. Въпреки, че техните продукти не са от типа на бърз кредит без трудов договор, те имат доста изгодни лихвени нива и много експресно одобрение.