Бързи Кредити до 500 лева

На много от нас ни се налага да търсим спешно теглене на пари до заплата и бързи кредити до 500 лв. и до други малки суми. Редица фирми за бързи онлайн заеми предлагат такива с изключително бързо одобрение и минимум документи.
В допълнение има и много предложения за малки онлайн кредити до 400, 500 лева без лихва, без поръчител, без обезпечение и дори без трудов договор. На тази страница ще Ви покажем 10 от най-бързите кредити онлайн до 500 лв. Някои от тях са с възможност за получаване още днес.

1. Вивус

Вивус дават много бързи онлайн заеми и то без поръчител до 1300 лева. Освен това имат и вариант за кредит до заплата без лихва за суми до 400 лева. Работят на територията на цялата страна и са без почивен ден – работят в събота и неделя. Кандидатстването е изцяло онлайн през сайта на компанията.

2. Кредисимо

Тя е една от най-известните в компании за бързи кредити у нас. Предлагат 2 вида заеми: кредит до заплата до 600 лева без лихва. Това важи за всеки първи и всеки шести заем. Вторият им продукт е кредит на вноски за суми до 2500 лева. Одобрението е едно от най-бързите в страната ни – получавате отговор на заявката Ви само до 7 минути след кандидатстване. Работят в цяла България.

3. Стик Кредит

Ако търсите нови фирми за бързи кредити, Стик Кредит е сравнително от скоро на пазара. Те също имат инетересни предложения – всеки първи и всеки шести кредит до заплата до 400 лева е без лихва. Предлагат и бърз кредит на месечни вноски за суми до 1500 лева. Може да кандидатствате онлайн, по телефона или на място в офис на компанията.

4. Нет Кредит

Нет Kредит също е решение за тези, които търсят бързи кредити до 500 лв. Всеки първи заем до 500 лева е без лихва. Имат и предложение за заеми до 2500 лева с бързо и лесно кандидатстване и възможност да получите сумата още днес. Бързите кредити са достъпни за София, Варна, Бургас, Пловдив, и всички останали населени места в страната ни.

5. Мини Заем

Мини Заем са едни от най-известните бързи кредити онлайн до 500 лева. Всъщност компанията предлага 2 продукта – кредит до 500 лева и заем с погасяване на месечни внсоки до 2200 лева. Парите получавате по банковата Ви сметка или на каса на Изи Пей до няколко минути след потвърждаването на договора.

6. Фрий Заем

Фрий Заем е популярно решение за тези, които търсят кредити без трудов договор, без доказване на доход и пари на заем за безработни. Това са заеми без поръчител, без обезпечение с одобрение само до 5 минути. Максималната сума, която може да получите е 700 лева.

7. Бърза Каса

Както името им показва, Бърза Каса е платформа за бързи онлайн кредити с лесно одобрение и спешно получаване на пари на заем. Те имат 2 вида заеми: кредит до 1000 лева без лихва и кредити до 4000 лева с погасяване на месечни вноски. Това е кредит лична карта с одобрение до минути.

8. СмайлКредит

СмайлКредит също са популярна фирма за бързи онлайн заеми с 2 вида продукти: заем до 600 лева и заем до 1500 лева. Кредитите от СмайлКредит са без поръчител и с много лесно кандидатстване – онлайн само с 4-ри клика на мишката. В допълнение СмайлКредит предлагат и рефинансиране на бързи кредити.

9. Кредит Инс

Кредит Инс също предлагат бързи кредити до заплата за малки суми и за покриване на неотложни и спешни нужди. Максималната сума, която може да получите от тях е до 1500 лева. Те са без поръчител, без обезпечение, само срещу лична карта, с одобрение до 20 минути и получаване на парите в брой. Кредит Инс предлагат и възможност за рефинансиране и при тях лихвата се плаща само за периода на ползване на заема.

10. Микро Кредит

Въпреки, че предлагат пари на заем за много по-големи суми, решихме да включим и Микро Кредит в нашата статия за бързи кредити до 500 лева. Те предлагат 3 вида заеми за физически лица: бърз кредит за всеки без доказване на доход, бърз кредит онлайн и заем за хора с доказани доходи и преференциални условия. Максималната сума по кредитите е до 3300 лева, а кандидатстването е лесно и бързо или онлайн или в офис на компанията. Заемите от Микро Кредит са без поръчител, без обезпечение, с погасяване на равни месечни вноски.

Както виждате предложенията за онлайн бързи кредити до 500 лева и пари до заплата не са малко. Винаги преди да решите точно от коя компания ще теглите заемите проверявайте внимателно всики условия по договорите и всички клаузи, лихви, такси и т.н.