Бързи Кредити Онлайн до 3000 лв

За тези, които търсят онлайн бързи кредити до 3000 лева, на българския пазар вече има няколко предложения. Не само лесни и спешни пари на заем до и над 3000 лв. може да намерите, но и заеми без доказване на доход, без поръчител, без обезпечение и само срещу лична карта до тази сума.
Разбира се когато проучвате предложенията трябва да сте много внимателни и да проверите внимателно и лихвите и всички условия по тях. На тази страница сме подбрали едни от най-лесните и бързи кредити за суми до 3 000 лв. с кандидадатстване онлайн, по телефона и на място в офис.

1. CrediHome от Микро Кредит

Микро Кредит през последните няколко месеца пусна доста атрактивни продукти и предложения за тези, които имат спешна нужда от бързи пари.

Един от продуктите на компанията CrediHome е заем от 200 до 3000 лева с много бързо и лесно одобрение. За него може да кандидатствате само с лична карта. Компанията изрично е написала, че това е кредит без доказване на доход.

Освен това, заемът е и без поръчител и без обезпечение. Погасяването е на равни седмични или месечни вноски – както на Вас Ви е по-удобно. Срок на изплащане е съответно от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца.

Получавате парите в брой. Кандидатстването е лесно и бързо, така че да Ви спести максимално време и усилия. Има кредитен консултант, който Ви съдейства за целия процес.

Вноската и лихвата са фиксирани за срока на заема.

Условия за кандидатстване: да имате навършени 18 години, да предоставите личната си карта и да сте български гражданин. Можете да кандидатствате във всеки офис на Микро Кредит.

Погасителните вноски се плащат на Вашия кредитен консултант, в офис на „Микро Кредит“ АД или по банков път – както ви е най-удобно.

Лихвата, която трябва да платите е различна и зависи от сумата, която искате и от периода на изплащане. За да се информирате за лихвата се свържете с представители на Микро Кредит във Вашия град.

Национален телефон на Микро Кредит: 0700 14 200.

2. Експресен Кредит от Тексим Банк за 15 минути

Тексим Банк има един много бърз и спешен кредит, които се нарича Експресен кредит – овърдрафт.

Той е заем без поръчител, без доказване на доход и само с лична карта. Освен това не се изисква и превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

Може да кандидатствате лесно във всичките над 200 офиса на Тексим Банк и Изипей. Освен това предимство на тези кредити е по-ниската лихва, тъй като това е банка а не фирма за бързи кредити.

Важното, при тези бързи кредити до 3000 лева, е че одобрението е само до 15 минути. Освен това, тъй като това е овърдрафт имате и 1 година с автоматично подновяване – не е нужно да погасявате кредита в края на периода. Можете да ползвате овърдрафта многократно.
Кандидатстването е много бързо и лесно, само с лична карта и без изискване за други документи.

3. Кредисимо

Въпреки, че това не са точно бързи кредити до 3000 лева, а онлайн заеми до 2500 лв., решихме да посочим Кредисимо в тази статия, тъй като компанията е една от най-доверените и популярни финансови институции в България.

Освен това кандидатстването и одобрението са изключително лесни и са изцяло онлайн. След кандидатстване, получавате отогвор дали сте одобрен – до 7 минути.

Освен това, тук може да се възползвате и от предложението за кредит до заплата без лихва за суми до 600 лева.

Погасяването на кредита до 2500 лв е на равни месечни вноски с максимален срок до 24 месеца. Ако търсите кредит веднага, Кредисимо може да Ви осигури спешно пари на заем онлайн.

Кандидатствате където и да сте само с лична карта, стига да имате достъп до интернет – от всяка точка на страната.

4. Фератум

Ако търсите онлайн спешни и бързи кредити до 3000 лева в събота и неделя или през празниците, Фератум е известна именно с това, че предлага продуктите си 24 часа в денонощието, по всяко време.

Фератум е една от най-популярните финансови институции не само в България, но и в други държави. Нейни са популярните марки за онлайн пари на заем „Бърза Каса“ и „Фрий Заем „.

Фератум предлага бързи пари на заем до 3000 лева, като кандидатстването е изцяло онлайн, без посещения в офис. Погасяването на кредита е на равни месечни вноски.

Освен това предлагат и заем до заплата без лихва за суми до 700 лв. Одобрението е изключително бързо – само до няколко минути.

5. Бяла Карта

Това предложение може да е интересно за хората, които търсят кредити независимо от ЦКР или пък обединяване на лоши кредити.

Бяла карта е кредитна карта за суми до 3000 лева. Тя дава шанс на хората с лоша кредитна история да получат спешни пари. Тя няма такси за издаване, преиздаване или теглене от банкомат.
Процедурата по кандидатстването е бърза и лесна. Освен това след одобрение получавате картата на адреса, който сте посочили безплатно.

Тъй като е кредитна карта към нея получавате и много атрактивни продуктови промоции и отстъпки при пазаруване от партньорската й мрежа. Освен това ако не използвате бяла карта, тя е напълно безплатна за Вас.

Обслужването на клиенти е 24 часа в денонощието.