Бързи Кредити До 10000

За тези, които търсят бързи кредити до 10000 лв. с ниска лихва, вече има няколко предложения от банки и то с изгодни условия и лесно одобрение.

Един бърз кредит от банка има доста предимства пред продуктите на фирмите за бързи онлайн заеми. Най-голямото предимство е по-ниската лихва и по голямата сигурност.
Конкуренцията межди финансовите институции е голяма и вече много банки предлагат лесни и спешни кредити и то с онлайн кандидатстване. На тази страница ще разгледаме едни от най-популярните бързи заеми до 10 000 лева. Някои от тях са само с лична карта, без поръчител и с отговор само до няколко минути.

Кредит „Бързи Пари“ от Ти Би Ай Банк

Ти Би Ай Банк предлага много лесен и бърз кредит до 10000 лева и срок на погасяване до 36 месеца. Одобрението е изключително бързо – от 5 минути до 1 час.

За тези, които имат нужда от спешни пари до минути и то за по-големи суми, Ти Би Ай Банк предлага кредит „Бързи Пари“.

Заемът е без поръчител и без гаранти. Времето за одобрение е максимално съкратено и е с минимум документация. Начините на кандидатстване са три: кредит по телефона, онлайн през сайта на банката и на място в офис – както на Вас Ви е най-лесно и удобно.

Парите стигат при Вас бързо, лесно и удобно. Ти Би Ай е известна банка, която предлага бързи и гъвкави потребителски заеми с атрактивни условия и лесно одобрение.

Уебсайт на банката: https://tbibank.bg

Кредит „Днес“ от Централна Кооперативна Банка

Това е много интересен и иновативен кредит. Той е за суми до 30000 лева, то тъй като е с изключително лесно бързо одобрение, е решение и за тези , които търсят спешни и бързи кредити до 10000 лева или кредит до 5000 без поръчител.

Може да получите парите още днес а лихвата е ниска и много атрактивна. Освен това няма такси за усвояване и управление на кредита.

Този изгоден кредит е за хора, които работят на безсрочен трудов договор или упражняват свободна професия и имат доходи от нея.

Срок на погасяване на кредита: до 10 години. Кредитът е без поръчител за суми до 15000 лева.

Уебсайт на банката: http://www.ccbank.bg

„Бързо, Кредит“ от Уникредит Булбанк

Това е много бърз кредит с отговор само до 2 часа. За спешни нужди и непредвидени ситуции, бързи кредити до 10000 лева с ниска и изгодна лихва, есно и експресно одобрение.

Кандидатстването и оробрението е лесно – само с лична карта. За целия срок на кредита лихвата е фиксирана. Този бърз кредит до 10000 лева е без поръчител. В допълнение няма и изискване за превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

Имате и възможност за сключване на застраховка със застрахователна компания, която е партньор на УниКредит.

Срокът на погасяване е до 72 месеца, а валутата е в лева. Лихвата се определя на база размера на кредита и срока му на изплащане.

Може да ползвате тези лесни кредити с различни цели: за покупка на кола, екскурзия или почивка, за медицински разходи или болнично лечение. Или за обзавеждане на Вашия дом, ремонт или покупка.

Уебсайт на банката: https://www.unicreditbulbank.bg/

Кредит One Click от Пощенска Банка

Това е иновативен бърз кредит до 25 000 лева, но е и възможност за тези които търсят бързи кредити до 10000 лв.

Интересното при него, е че може да получите безплатна консултация чрез Skype, където и да сте. Служител на банката ще подготви искането Ви за кредит вместо Вас.

Месечната вноска е фиксирана за целия период на договора. Няма и изискване за превод на работната Ви заплата по сметка на банката.

За този кредит може да кандидатствате и в събота oт 10:00 до 14:00 часа, както и през всеки работен ден.

Много бърз отговор – само до 2 часа. Не е нужно да посещавате офис, кандидатстването е лесно, бързо и удобно.

Уебсайт на банката: https://www.postbank.bg

Кредит до 10000 лева от Банка ДСК

Банка ДСК вече предлага бърз и лесен заем до 10 000 лева или 5000 евро. Това е предложение, за тези които биха се съгласили да превеждат заплатата си по сметка на банката.

Можете да кандидатствате лесно онлайн през сайта на банката. Този заем е без проследяване за какво изразходвате сумата по него.
Интересното при него, е че имате гратисен период от 3 месеца за издължаване на главницата. Няма и ограничения по отношение на възрастта на кредитоискателя.

Може да изберете между равни и намаляващи вноски – както Ви е по-удобно и изгодно.

Освен това имате и възможност за допълнителна отстъпка от лихвата при включване в програма ДСК Партньори.

Срокът на тези бързи кредити до 10000 лева е от 18 месеца до 10 години.

Допълнителни отстъпки получавате и при превод на заплатата Ви по сметка в Банката, ползване на платежен пакет DSK Pay или платежен пакет DSK Pay+, Заявяване на SMS уведомяване .

Уебсайт на банката: https://dskbank.bg