Бързи Кредити Без Обезпечение

Има доста лесни, онлайн и бързи кредити без обезпечение, само с лична карта. Напрактика бърз кредит без обезпечение е такъв заем, за който не се иска нито поръчител, нито залог, нито имот, нито нещо друго, което да послужи като гаранция че ще върнете задължението си на финансовата институция.
Като цяло, това са по-рискови заеми за фирмите, които ги отпускат тъй като те не обезпечени с нищо, което да гарантира, че фирмата ще си получи обратно парите от Вас. Тези заеми могат да са с доста по-високи лихви от останалите кредити с обезпечение. На тази страница сме подбрали 10 бързи кредити без обезпечение.

1. Вивус

Вивус е един от най-популярните онлайн кредити без поръчителство у нас. Те предлагат суми до 1300 лева. Целият процес на кандидатстване е изключително лесен и бърз – изцяло онлайн. Одобрението е само до 15 минути, а освен това и всеки първи кредит е без лихва.

Уебсайт: www.vivus.bg

2. Микро Кредит

Микро Кредит също предлагат бързи кредити без обезпечение и без поръчител, само срещу лична карта и то за по-големи суми – до 3300 лева. Освен това, те имат и кредит без трудов договор и без доказване на доходи. Кандидатстването е само срещу лична карта – онлайн през сайта им или на място в офис – както на Вас Ви е по-удобно.

Уебсайт: https://microcredit.bg/

3. Бърз потребителски кредит без поръчител от Тексим Банк

Ако търсите бързи кредити от банка, сигурно знаете че Тексим Банк предлагат бързи потребителски заеми и то без поръчител. Одобрението е до 2 часа, а максималната сума, която може да получите е до 7000 лева или до 3500 евро. Може да кандидатствате по телефона, онлайн през сайта на банката или на място – в нейн офис.

Уебсайт на банката: www.teximbank.bg

4. Кредит без лихва и без вноски за 6 месеца от Транскарт

Не веднъж сме писали за уникалните предложения на Транскарт. Те не само, че предлагат решение за тези, които търсят бързи кредити без обезпечение, но и за тези, които търсят рефинансиране на бързи кредити, кредити без лихва, кредити без доказване на доход, а и много изгодни условия и ниски лихви. Транскарт предлагат кредит без лихва и без вноски за цели 6 месеца. Той е без поръчител, без гаранции и без обезпечение.

Уебсайт: https://www.transcard.bg

5. Фрий Заем

Фрий Заем е марка на Фератум България. Те предлагат много бързи кредити онлайн, пари още в същия ден без обезпечение. Освен това при тях, ще намерите и пари на заем за безработни, кредити за пенсионери без поръчител, заеми за жени в майчинство и др. Одобрението и получаването на парите са изключително бързи – до минути.

Уебсайт: www.freezaem.com

6. Кредит Аванс от Кредиленд

Кредит Аванс от Кредиленд е малък кредит за суми от 100лв. до 400лв. със срок на погасяване – 30 дни без поръчител, без обезпечение, само с лична карта. Предназначен е за изкарване до заплата или за плащане на битови сметки – като ток, вода, парно и др. Може да кандидатствате онлайн или на място в офис на Кредиленд.

Уебсайт: www.credilend.bg/kredit-avans/

7. Смайл Кредит

Смайл Кредит предлагат много лесни онлайн бързи кредити без обезпечение и без поръчител. Те имат 2 вида продукти: кредит до заплата до 500 лева и кредит до 1500 лева. – вторите са кредити на вноски. Компанията предлага и рефинансиране на бързи заеми.

Уебсайт: www.smilecredit.bg

8. Макс Кредит

С Макс Кредит също нямате нужда нито от банкова гаранция, нито от поръчители. Макс Кредит имат специална програма ‘Защита на плащанията’, която предпазва от непредвидени финансови ситуации. Те предлагат различни продукти – онлайн заеми, кредити на вноски, кредити за пенсионери и др.

Уебсайт: www.maxcredit.bg

9. Бяла Карта

Въпреки, че не е точно бърз кредит, а е кредитна карта, Бяла Карта може да е решение за тези, които търсят бързи кредити без обезпечение. Тя е до 3000 лв. с изгодни условия, без такса за издаване, преиздаване и обслужване. Освен това е възможност и за тези, които търсят кредити за хора с лоша кредитна история. Може да кандидатствате онлайн или по телефона. Ако Ви одобрят доставката на Бяла Карта е безплатна до адрес посочен от Вас.

Уебсайт: https://bialakarta.bg/

10. Кредит Инс

Кредит Инс предлагат бързи кредити без обезпечение, само срещу лична карта и без поръчител. Парите се получават в брой. Одобрението е много бързо – само до 20 минути. Компанията предлага и възможности за рефинансиране на бързи заеми.
Сумата, която може да получите от тях – е от 200 до 1500 лева. За да кандидатствате в Кредит Инс, трябва да имате навършена 18 годишна възраст и да получавате ежемесечни доходи.

Уебсайт: www.creditins.bg