Бизнес Кредити Без Доказване на Доход

Все повече стават предложенията за теглене и отпускане на бизнес кредити без доказване на доход и дори без бизнес план. Повечето от тях не са от банки, а от други финансови дружества.
Има вече доста такива компании, които предлагат фирмени кредити на хора на които банките са отказали финансиране по една или друга причина. На тази страница ще Ви представим 4 предложения за фирмен кредит без доказване на доход и с лесно и бързо одобрение.

1. Ленно

Ленно са отскоро на пазара на небанкови кредити в страната ни. Те предлагат както бизнес, така и кредити за физически лица при много и най-различни финансови нужди и ситуации.

Те предоставят кредити при отказ от банката да Ви кредитира, кредити за хора с лоша кредитна история, рефинансиране на бързи кредити, бизнес кредити за големи и малки суми, заеми за клиенти над 65 години, данъчни задължения, спешна нужда от пари на заем и т.н.

Техните кредити са срещу ипотека на недвижим имот. По-бързи са от банките, времето за одобрение при тях е до 2 часа. Максималната сума, която може да получите от тях е до € 250,000 в зависимост от обезпечението.

Срокът на издължаване е до 30 години. Освен това те имат и уникално предложение за страната ни – при всеки редовен бизнес кредит връщат 77% от платената лихва.

В допълнение те предлагат и фирмен кредит без лихва ако погасите заема до 90 дни. Освен това Ленно има и предложение за много бързо усвояване на парите – до € 2500 преди ипотеката, за да може да набавите всички документи.

Кандидатстването е онлайн или по телефона – бързо и лесно. Сумата получавате по банков път.

Уебсайт на Ленно: https://lenno.com/

2. Финансцентър – Бърз ипотечен кредит

Финансцентър също е известна с това, че предоставя бързи ипотечни кредити на фирми или на физически лица, на които им е отказано финансиране от банка.

За бизнес нужди, Финансцентър предлага кредит обезпечен с ипотека с фиксирана лихва за целия период и с одобрение само до 1 час. Това са и бизнес кредити без доказване на доход с лесна и бърза процедура на отпускане или за спешни нужди и непредвидени ситуации.

Освен това този заем е предназначен и за тези, които започват стартиращи бизнес начинания, търсят кредити за фирми без история, или пък имат нужда от спешни оборотни средства.

Минималният размер на този бизнес заем е 5 000 лв. Максималният се определя от стойността на обезпечението. Минималния срок на погасяване е 6 месеца, а максималния е 5 години.

Уебсайт на Финансцентър: www.financecenter.bg

3. Вива Кредит – Оптима

Вива кредит – Оптима е бърз кредит без доказване на доход срещу обезпечение на имот за суми от 5 000 до 90 000 лева. Той може да бъде използван за различни цели: като бизнес кредити без доказване на доход, като кредит за обединяване на бързи кредити или други задължения или просто да финансирате Ваш проект или идея.

Кандидатстването е много бързо и лесно с минимум документация, а одобрението е само до 24 часа. Оценката на имота, които ще служи за обезпечение е безплатна. Парите се получават бързо – до 3 дни след вписване на първата по ред ипотека.

Тъй като това са кредити на вноски, те се изплащат от 12 до 60 месеца. Лихвата е фиксирана за целия период на заема.

Уебсайт на Вива Кредит: www.vivacredit.bg

4. CrediTrade от Микро Кредит 

Ако търсите бързи фирмени кредити за малки суми, CrediTrade може да е Вашето решение. Това са много бързи и лесни бизнес кредити за суми до 3300 лева с експресно одобрение, опростена процедура за разглеждане и минимум документация.

Лихвата по кредит CrediTrade Ви се признава за фирмен разход. Погасяването е на месечни или седмични вноски – по Ваше желание. Срокът на погасяване е от 3 до 18 месеца.
Интересното при този бизнес кредит е, че имате и гратисен период до 45 дни за първата вноска. Освен това имате и възможност за безлихвен кредит в рамките на 30 дни след заплащане на административна такса.

Парите по този фирмен кредит можете да получите по 2 начина – в брой в офис на Микро Кредит (в рамките на деня) или на посочена от Вас банкова сметка.

Уебсайт на Микро Кредит: https://microcredit.bg

Когато търсите теглене и отпускане на бизнес кредити без доказване на доход, имайте предвид, че те попринцип са с обезпечение на недвижим имот. Може да намерите фирмени кредити без обезпечение, но те ще са за по-малки суми – макс до 5000 лева.

Вече редица дружества в България предлагат бързи и спешни решения за фирми, нуждаещи се от финансиране (както за оборотни средства, така и за инвестиции).