Безлихвен Кредит до Заплата

Ясно е защо хората търсят отпускане и теглене на бързи онлайн безлихвени кредити до заплата. Вече има много предложения за всеки първи кредит без лихва не само за суми до 200, 400, 500 лв, но и спешен кредит с 0 лихва до 1000 и до 3000 лв. Някои от тях са пари на заем без поръчител, без доказване на доход, без трудов договор, само с лична карта, а вече има и заем за безработни.
Безлихвен кредит до заплата означава, че ще получите заем без да дължите лихва за определен гратисен период – обикновено за 1 месец. Има и фирми, които отпускат не само всеки първи безлихвен кредит, но и всеки пети или шести. На тази страница ще Ви покажем 10 от най-известните лесни онлайн заеми без лихви до заплата.

1. CrediNet от Микро Кредит

Това е кредит до заплата без лихва за доста голяма сума – до 3000 лева. Кандидатстването е лесно и бързо, изцяло онлайн през сайта на компанията. Одобрението също е лесно и експресно – само срещу лична карта, без да посещавате офис.

Освен това този заем е и без поръчител и без обезпечение. Срокът на погасяване е до 12 месеца. Гратисният период е около 1 месец (30 дни). Едно от малкото решения, за тези които търсят кредити без лихва до и над 1000 лв.

Уебсайт: https://credinet.bg

2. Заем с 0 % Лихва от Фератум

Фератум предлага бързи безлихвени кредити до заплата за едни от най-големите суми – до 1000 лв. Освен това, този заем е безлихвен за гратисен период до 15 дни.

Фератум са известни и с това, че предлагат денонощни заеми, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, включително и кредити в събота и неделя. Одобрението е едно от най-бързите в страната ни – до 5 минути, така че ако търсите кредит онлайн за 5 минути, Фератум може да е вариант.

Уебсайт: www.ferratum.bg

3. Транскарт

Транскарт предлагат уникална за страната ни услуга – кредит без лихва и без вноски за първите 6 месеца. Този кредит е специално за тези, които искат да извършат рефинансиране на скъпите си бързи кредити или обединяване на лоши кредити с високи лихви.

Освен това този кредит и без доказване на доход и без трудов договор за суми до 1500 лева. След изтичане на тези 6 месеца кредитите са с ниски лихви. Без поръчител, без обезпечение и без гаранти.

Уебсайт: www.transcard.bg/bg/

4. Вивус

Вивус също е известен с безлихвения си кредит и бързи пари до заплата. Всеки първи кредит до 400 лева е безплатен – без лихва, без такси, без оскъпяване. Всички кредити от Вивус са без поръчител и без обезпечение.

Кандидатстването е изключително лесно, онлайн през сайта на компанията. Одобрението е само до 5 минути. Вивус предлага и кредити в събота и неделя, тъй като работи и през уйкенда и по празници.

5. Кредисимо

Кредисимо е една от най-популярните фирми за бъзри кредити да заплата без лихва. Всеки първи и всеки пети кредит до 600 лева е без лихва, ако го върнете в определен гратисен период – до 30 дни.

Одобрението е само за 7 минути, кандидатстването е лесно и експресно, оналйн – само с лична карта. Може да кандидатствате през всяко устройство – компютър, лаптоп, мобилен телефон, таблет и т.н.

6. Стик Кредит

Стик Кредит е една от бързоразвиващите се нови фирми за бързи кредити онлайн в страната ни. Те предлага 2 вида кредити – пари на заем до заплата до 400 лева и кредит с погасяване на месечни вноски до 1500 лева.

При тях не само всеки първи кредит, но и всеки шести кредит до заплата е без лихва. Освен това редлагат и рефинансиране на бързи кредити. Ако търсите кредит лична карта, Стик Кредит са с кандидатстване само срещу лична карта.

7. Бърза Каса

Бърза Каса също е решение за тези, които търсят бързи безлихвени кредити. Всеки първи кредит е с 0% лихва, а гратисният период е до 15 дни. Максималната сума, която те предлагат по кредитите си е до 4000 лева.

Кандидатстването е само с лична карта. Тъй като Бърза Каса е услуга на Фератум и те предлагат денонощни бързи кредити с одобрение само до 10 минути.

8. Нет Кредит

Още едни бързи и лесни безлихвени кредити до заплата с изцяло онлайн кандидатстване. Може да вземете пари на заем до 500 лева с 0% лихва.
Сумата се получава лесно и експресно – може още днес да е при Вас. Погасяването е на равни месечни вноски, а кредитите са достъпни за цялата страна, онлайн.

9. Кредит Груп

Кредит Груп предлага всеки първи кредит до 500 лева без лихва. Срокът на погасяване е от 3 до 18 месеца. Лесно и бързо онлайн кандидатстване. Гратисният период за погасяване на кредита е до 21 дни.

Различното при тях, е че те предлагат и всеки седми кредит до 2000 лева без лихва. Погасяването е на равни месечни вноски.

10. Мини Заем

Мини Заем също предлагат бързи онлайн безлихвени кредити до заплата до 500 лева, ако ги погасите в гратисен период до 15 дни. Сумата получавате по банков път или на каса на Изи Пей много бързо след потвърждаването на договора – пари до минути.